mandag 15. februar 2016

90 Tallet musikk fakta

Det kom mye gøy med - tallet , og for tiden har vi 90-tallsfeber hos Radio Norge. Sammen med dere, skal vi kåre de aller beste 1låtene fra tiåret. Vanilli og Helene og gutta er bare noen av referansene til - tallet. Jeg trodde jeg husket - tallet med en viss musikalsk gru, men da jeg begynte å gå tiåret nærmere etter i sømmene, viste det seg at det slett . Videre vokste hip hop og.


Det er veldig dansbart og den fenget voldsomt på begynnelsen av - tallet.

På mange måter var dette med på å spre klubbmusikk til et større . Her er musikken dagens russ ikke vil forstå. Etter at vi kom inn i en . Gå til - tallet - på - tallet vokste Black Metal- musikken seg stor i Norge, som ble ansett som det ledende landet i verden på det området. Med låter som Say my Name og Survivour tronet de høyt oppe på histlistene over hele verden gjennom - tallet.


Hva skjedde på tallet ? Gangster rap til RB . Overgangen til - tallet ga verden mange nye helter. Begrepet popmusikk ble .

Temaet om hva som blir den nye sjangeren fikk meg til å tenke hvilke sjangre som oppstod i løpet av - tallet. Hei hvilke slagere har vi fra - tallet ? Jeg tenker ikke bare på de stooore artistene, men også de som var innom i en kort periode? For barn med mye mer! Lyden av - tallet. Det er noe filmatisk over musikken , og innimellom truer det hele med å tippe over i stillstand og nesten lydkulisser, uten at . Nå for tiden er jeg i skikkelig -tallsstemning når det gjelder treningsmusikk.


Det er jo låter som er kule og fengende i perioder, men som man . Han innså at han foretrekker musikk som beveger seg på. Rave-kulturen stivnet midt på - tallet , men tenk så morsomt hvis. En av de mest populære undersjangeren i elektronisk musikk er dubstep. Det er en stil som kom fra England sent på - tallet , og mye felles opphav med.


Men på 80-tallet fikk den elektroniske musikken med et futurisk preg et helt annet. TV i de norske hustander, selv om mange ikke fikk det før godt ut på - tallet. Davi Grandmaster Flash og One Many? Musikken var dansbar, klærne baggy og dopforbruket enormt. Grunnet det siste er det vanskelig å lure mye ut av Shaun Ryder om . Om låtproduksjonen var helnorsk - dvs.


Både Kristian Lindeman og Terje Myklebost ledet Norsktoppen på 80- tallet.

Opprinnelig var musikken kalt hillbilly musikk , men på 40-tallet ble begrepet. Bergen på slutten av - tallet. Norsk låtskriver og artist, het egentlig . Som de fleste på min alder synes jeg musikken var bedre før. Artistnavn Robyn Født 12.


Stockholm, Sverige Fakta. Show Me Love og Do You Know (What it Takes) på slutten av - tallet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg