mandag 29. februar 2016

Lite hundebur

Sammenleggbart hundebur i stål med plastbunn. Hundeburet er sortlakkert. Dette hundeburet kan brukes hjemme, på hytta, på utstilling etc og gir hunden e. Dette transportburet er det perfekte valget til transport av en liten hund i bilen.


Samtidig er buret lite nok til at det passer inn under hattehyllen på de fleste biler.

Et stort utvalg nødvendig og nyttig utstyr til hund. Et hundebur i stål brukes i bil, hjemme, på hytta, på utstilling etc og gir hunden et trygt og lunt sted å trekke seg tilbake på. Selv om du har en liten valp som kommer til å vokse, trenger du ikke å kjøpe to eller flere bur etter hvert som hunden blir større.


Du kan for eksempel kjøpe et . Vi har 1resultater for Lite hundebur til salg til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av . Søker du hundebur til bil til reise med hund?

NAF har testet hundebur og hundeseler til sikring av hund. Det er testet kollisjonssikkerhet, komfort for hunden og brukervennlighet. Norsk nettbutikk med enormt utvalg av alt til hund! Hudeklær, hundeutstyr, snacks , hundemat og mye mer.


For dager siden - Selger et hundebur størrelse small. Buret har en inngang. Det er to håndtak på toppen av buret som kan brukes til bæring. Fint hundebur til liten hund.


Svarer vanligvis innen tre timer. Profilinformasjon om selgeren. Stort utvalg av hundebur til bil, blant annet fra Dogman og Herkules 4Pets. Lynrask levering helt hjem på døra. Fri frakt over 49- Bestill på Dyrekassen.


Vi har bilbur, transportbur, transportbag og reiseveske som er tilpasset hundens størrelse og . Du ønsker ikke et hundebur som er for stor for hunden din, og i hvertfall ikke et som er for lite. De forskjellige produsentene av hundebur oppgir . Pets hundebur til Volkswagen.

Ta vare på hunden din med kvalitetshundeburet fra sveitsiske 4Pets. Vedlikeholdsfrie bur i høy kvalitet som sikrer både hund og . Skal dere på biltur med hund? Reis trygt og bekvemt med et hundebur.


Musti har et stort utvalg av forskjellige bur av høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg