Se mengdeberegning for hvor mye mat du trenger per person , og hva som kan. Jeg skal på grillfest og har fått i oppdrag å stille med potetsalaten. Hjemmelaget potetsalat innlegg 15. Koldtbord til pers innlegg 19.
Buffet til personer - hvor mye ? Hvor mye mat beregner man til koltbord for 25. Flere resultater fra forum. Potetsalat , g per porsjon. Så mye spekemat trenger du. Flatbrø eggerøre, waldorfsalat og potetsalat er klassisk tilbehør som oppfyller disse . Kjøtt med mye bein krever hundre gram ekstra pr person.
Så lenge du kompenserer med annen mat og vet hvor mye som er vanlig å beregne, er det bare. Tomatsalat, blandet salat, kålsalat, couscoussalat eller potetsalat. Jeg er rett og slett elendig på å beregne hvor mye mat vi trenger når vi skal ha. Mengdeberegning til koldtbord 8. Hvordan beregne mat til koldtbord? Når man skal lage mat til flere, må man vite hvor mye som skal beregnes per person.
Her kommer en liten oversikt som viser hvor mye som er vanlig å beregne per råvare. Vi regnet 2gram per person , og da ble det litt til overs. Men vi hadde mye tilbehør.
Blandt annet potetsalat , grønn salat, eggerøre, . Skal du ha sauser og dressinger, kan du beregne rundt gram per person. Nå kaller jeg det koldtbor . På den store dagen er det mye som skal ordnes og pyntes og det siste man vil er å bli låst til kjøkkenet. Hva kan lages dagen før?
Lag derfor så mye av. Har potetsalat også. Tror jeg dropper eggerøre. Vet ikke helt hvor mange vi . Det må vel være greit? Beregn ca 500- 6g mat per person inkludert tilbehør, ca.
Alle våre koldtbord blir levert med fersk loff, kneipbrød (skiver pr pers.) og smør. Vi henter alt av kjøtt på Nortura på Andslimoen, mye av fisken hentes på . Gryterett med riskr 7- pr. Spekemat med potetsalat og eggerørekr 6- pr. Velg hva du ønsker å bestille, og til hvor mange personer,. Diverse spekemat ( 150gr pr person ), eggerøre, potetsalat , rømme, grønn salat, flatbrø brø smør.
Grillet svinestek med surkål. Husets drue og purresalat. I vår familie kan vi aldri få for mye eggerøre, andre har røkelaks eller karbonader som favoritter.
Grønn salat, g per porsjon, potetsalat , g per porsjon, waldorfsalat, g per porsjon. Eggerøre lager jeg av ett og et halv egg per person. Brød og smør kr 24-. Kanel, sukker og smør, pr person kr 1-.
For cateringoppdrag hvor vi drar hjem til deg med. Oppskrift til personer. Saunaskinke med italiensk salat. Roastbiff med remulade, rødløk og sylteagurk. Langtidsstekt marinert kyllingbryst.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.