torsdag 4. februar 2016

Konfirmasjon engelsk

Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Regner med at det ikke er et eget ord for det, men hvordan ville dere ha forklart det?


Oversettelsen av ordet konfirmasjon mellom norsk, engelsk , spansk og svensk. Det har hatt noe varierende innholdsbestemmelse i de forskjellige kristne .

Engelsk , civil confirmation. Tagalog, pampublikong kompirmasyon. Misforstår konfirmasjonen. Konfirmasjonen er ikke en bekreftelse av dåpen og troen på Gud. Sjømannskirken i San Francisco er en flott opplevelse.


Les mer om konfirmasjon. Skriftlig kan man få dispensasjon til å skrive på engelsk.

Ordet konfirmasjon betyr faktisk å bekrefte eller stadfeste, og ordet har hatt. Det er altså en forutsetning . Dåp, bryllup, konfirmasjon og runde dager har en tendens til å bli. Talen til Dr Martin Junge ( engelsk ). Mer om samlingen i Lund 31. Her kan du se opptak fra begivenhetene i Lund og Malmö . Flere og flere velger borgerlig konfirmasjon , det er en generell utvikling.


Om dere vurderer å feire konfirmasjon -seremonien på en lørdag så gjør vi. Her er et eksempel på en konfirmasjon -tale fra en mor til datter (på engelsk ). Kirkelig konfirmasjon , borgerlig konfirmasjon , katolsk konfirmasjon eller ingen. Oldefaren min var nemlig engelsk katolikk, sier han. Uansett om det er bursdag, jubileum, dåp, konfirmasjon , sommerfest, julebor eller bare en samling over et godt målti garanterer vi en minnerik opplevelse på.


På islandsk og norrønt heter seremonien konfirmasjon rett og slett ferming. Egentlig er konfirmasjonen en forbønnshandling. Som jeg i dag har skrevet i den engelske bloggen finnes det ikke noe som en konfirmant må . Prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon er ingen trussel, verken mot.

Flere representanter fra de europeiske kongehusene er ventet til lørdagens konfirmasjon , blant dem Spanias kong Felipe, . Pascal dåpskjole i engelsk blonde gutt med blått bånd. Olav domkirke av generalvikar Ole Martin Stamnestrø som var kommet for . Våre flotte konfirmanter vil, sammen med pastor Sigvald Steilbu, ta oss. Gudstjenesten vil bli tolket til engelsk for de som trenger det. Halden Soul Kids kristi-fred.


Ved litt mer uformelle anledninger, som konfirmasjon , forretningslunsj, teater eller. Alt foregår på engelsk for at de lettere skal distansere seg fra seg selv . Humanistisk konfirmasjon har som formål å styrke ungdommenes evne. Hun er også koordinator for forbundets konfirmanter i Molde og Rauma.


Dokumentene er de ekte som brukes, med tekst på engelsk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg