mandag 1. februar 2016

Beste solkrem 2018

Beste solkrem 2018

Det er viktig å beskytte huden mot sterke solstråler ved å bruke nok solkrem. Også i apotekets hyller finner du kremer som får dårligste karakter, . Se hvilken solkrem som ble best i test her. Forbrukerrådet skuffet over. Hele solkremer er lagt under lupen til det danske forbrukerrådet, og de beste solkremene får prosent score, mot kun prosent til . Denne rapporten viser resultatene fra testing av solfaktor i et tilfeldig og begrenset utvalg av solkremer på det norske markedet i februar . Se tester av Garnier, Nivea og Lancôme mfl. Beste solkrem til ansikt: Solfaktor er viktig.


Beste solkrem 2018

I ansiktet bør du faktisk alltid . Vi har testet: De beste solkremene til ansiktet. Få de beste tipsene innen mote og skjønnhet, interiørinspirasjon, redaksjonens beste reiseguider og sunne. Dette er de beste solkremene jeg har testet. Jeg har aldri prøvd en solkrem med 50-faktor som er nærmere å føles som en. Cosmica Sun solkrem ansikt SPFtrekker . Artikkelen er sist oppdatert 25.


Framtiden i våre hender har sjekket innholet i 1solkremer på det norske markedet, på jakt etter . Av de barnesolkremene som er med i testen, får fire av dem røde fjes, seks får middels karakter, og kun tre får grønt smilefjes og er dermed . Publisert torsdag 07. Se også liste over hvilke kremer du bør velge. Det kan være vanskelig å velge riktig solkrem til riktig bruk. TaxfreeHanne har listet opp sine solkremfavoritter for deg som skal på tur. Hvordan beskytter man barna best fra den sterke solen?


Her får du ekspertenes. Ann-Katrin Toresen, journalist – 5. Solkrem eller UV-klær. TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide. Vi mener at solkrem som følger EUs anbefalinger gir best beskyttelse mot solen.


Anbefalingene er så sentrale at Mattilsynet mener de bør . Rødbrent hud kan være smertefullt og kan også føre til helseproblemer. Hvilken solkrem er best til barn? Og bør du velge lotion eller spray?


Beste solkrem 2018

Vi gir deg våre beste tips til å velge riktig solkrem ! Skygge og klær beskytter best – solkrem er nødvendig når huden ikke er beskyttet på annen måte. Smør deg før du går ut med solfaktor eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg