torsdag 22. oktober 2015

Tilskudd husbanken

Kommunene kan gi tilskudd til ulike formål for de som sliter med å beholde eller å skaffe seg bolig. Har du behov for å tilpasse boligen din? Da kan du søke om finansiering til små eller store ombygginger og tilpasninger. Husbanken gir tilskot til ulike føremål og målgrupper.


Desse tilskota er retta mot kommunar og fylkeskommunar. Søknad om startlån skal sendes .

Ikke alle kan få startlån og tilskudd. Dersom du på grunn av betalingsproblemer har vanskeligheter med å beholde boligen, kan kommunen gi deg økonomisk veiledning og støtte . Tilskotet skal hjelpe kommunar med å etablere fleire utleigebustader for personar som ikkje har mogelegheit til å skaffe seg eller oppretthalde . Dessa tilskota er retta mot byggebransjen, burettslag, sameige, brukerorganisasjonar, frivillig sektor og . Er du opptatt av kunnskapsutvikling, nytenkning og innovasjon på det boligsosiale området? Hvis du også er en frivillig, privat eller offentlig . Dersom det er behov for spesialtilpasning av en eller flere boliger kan dere undersøke om kommunen tilbyr tilskudd for å dekke kostnader til . I Mitt kundeforhold finner du oversikt over alle lån og tilskudd , lånesaldo, vilkår, innbetalinger, . Du kan også søke tilskudd til oppføring av egen bolig.

Mange trenger støtte til å etablere seg i og beholde boligen sin. Boligtilskudd til kjøp, utbedring og refinansiering. Varig økonomiske vanskeligstilte kan søke tilskudd til etablering og . Ansvaret for dette vil i løpet . Les mer på husbanken.


Søk elektronisk her med Bank ID:. Et boligtilskudd er et beløp du ikke behøver å betale tilbake. Innleveringsfrist for. Ny skattemelding til. Lån og tilskudd til bolig.


Du kan søke elektronisk på husbanken sine nettsider, eller du kan få skjema på . Er du i målgruppen for startlån og tilskudd ? Et helt nytt tilskudd skal bidra til større matglede, gjøre måltidet til en begivenhet i hverdagen, sørge for flere måltider gjennom . Startlånsordningen er til for . Tilskudd gis til spesialtilpasning av den boligen du har eller hvis du skal bygge eller kjøpe bolig. Oversikt over hvilke låne- . Kredittinstitusjon forvalter pt. I hovedsak benyttes .

Bostøtte kan du søke . Vi ønsker fortrinnsvis at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg