tirsdag 27. oktober 2015

Smelte ost i mikro

Det er et stort antall oppskrifter som kaller smeltet ost. Du vil kanskje smelte litt ost for å lage en nacho dukkert, eller du vil kanskje bare hente litt smeltet ost over . For mange er mikroen synonymt med popkorn, og utvalget i. Denne typen plast kan smelte og avgi farlige gasser ved oppvarming i mikro. Hvis du noensinne har laget ostesmørbrød i mikrobølgeovnen, vet du at det er vanskelig å få osten tilstrekkelig smeltet uten at brødskiven blir for myk.

Lyst på ordentlig sprøe ostechips? Hva er din favoritt? Mislykkede osteknekkiser? Flere resultater fra forum. Så legger man på brødskiven med ost på i stekepannen.


Stek til osten er smeltet , servér! Lager du den i mikroen , har du et deilig mellommåltid på under minutter. Er de noen som har prøvd å varke knekkebrød i mikro ovn med ost på, hvordan blir.

Varme nachos i mikroen ? Mat man kan lage i mikroen ? Kan man smelte fett ost ? SMART REDSKAP: Mikroen kan brukes til mye mer en oppvarming av rester og tining av. Man kan gjerne bruke lettost om man føler for det, jeg har prøvd med vanlig Norvegia,. Hadde dilla på å smelte ost på knekkebrød i mikro før. Tricket er at give chipsene en omgang i mikroovnen før osten kommer på.


Du kan godt smelte ost i mikrobølgeovn, men forvent at det går lynhurtigt. Er det noen som har erfaring med mikro med grill funksjon? Med smeltet ost forstår en selvfølgelig stekt pizza. Den raskeste måten er å gjøre det i mikroovnen , men du kan også lage dem i stekeovnen. Med annen ost : Du kan høvle ost selv eller du kan bruke ferdig skivet ost.


Hvis de har smeltet sammen kan du klippe dem opp med saks mens de . Ha inn i mikroen igjen med s intervaller med røring mellom hver gang til osten har smeltet og laget en kremete saus. Spis med en gang den er ute av. Ha oppi 1-ss med både melk og ost for en mere kremete saus.

Gjør ikke noe spesielt, det går veldig bra det. Tar den ut og rører og lar den avkjøle seg litt innimellom. Hvis jeg tar mye deler jeg opp smøret i biter først.


Hvis mikrobølgeovnen er ødelagt, kan det strømme ut mikrobølger. Tilsett ost , vårløk og paprika. Men heldigvis - med de riktige rengjøringstriksene for. Utrolig god og rask middag du kan steke i MIKROOVNEN :O Så enkelt :) Har du ikke en.


Smelt smør i mikrobølgeovnen. Nystekt og deilig smeltet ost på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg