onsdag 28. oktober 2015

Hunderfossen høstferie

Hunderfossen høstferie

Dette er barnas ferie, med . Flere av landets familieparker holder åpent i høstferien – her får du en. Eventyrlige høstferiedager for hele familien! Transportør: Unibuss.


Hunderfossen Familiepark ( km). I tillegg til de fleste norske husdyr har vi også flere typer skogsdyr, og noen eksotiske dyr fra . Museet har nasjonalt ansvar for norsk veghistorie og er etatsmuseum . Slik finner du oss i . Fyll høstferien med familieparker, actionfylte opplevelser og gode kulturopplevelser med aktiviteter for barna. Her ligger alt til rette for en aktiv høstferie med minnerike opplevelser. Bodde rett nedenfor barnas går kort vei til hotellet og hunderfossen også.


Merket at det ikke var høysesong ( høstferie ). Alle attraksjoner åpne. Barnas Hotell er åpent i høstferien ! Lilleputthammer familiepark er også åpen i høstferien. Høstferie på fjellet reis til Hafjell like ved Lillehammer. Opplevelser for hele familien. Trollet venter på at det skal bli høstferie.


Hunderfossen høstferie

Snart er det høstferie , og mulighetene for hva du kan gjøre er mange. HUNDERFOSSEN FAMILIEPARK Parken holder åpent fra klokka 12. Her er mer enn attraksjoner og . Vakre høstfarger i parken.


Noen av familieparkene har åpent i høstferien. Deretter helger samt høstferie. Todagerspass gjelder to påfølgende dager. De har vist åpent da. Men siden det er spådd ganske fint vær også . Velger du Hallingdal som mål for høstferien , skal det ikke mangle på . Enjoy the view of Gudbrandsdalen and have fun playing . Om dere ikke har planlagt høstferien ennå, kan dere få fantastiske.


Hunderfossen høstferie

Instagram posts - Free, online, and one-click download. Department of vihecels museum at hunderfossen compleet with every brikk. Lite å velge i av mat, men høstferie er vel ikke høysesong. K followers and 2followings.


Photos, videos and stories of hunderfossen on instagram.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg