mandag 19. oktober 2015

Frisør bergen storsenter

Våre frisører har bred erfaring og går stadig på kurs for å holde seg oppdatert på nyheter og moter i faget. Kom innom og få råd og veiledning til ditt hår. Vi tilbyr alle kunder kvalitet og god service. Vi følger senterets åpningstider som er 09. BERGEN STORSENTER , OASEN SENTER, LAGUNEPARKEN OG KNARVIK SENTER OG VESTKANTEN STORSENTER.


Frisør bergen storsenter

DeCapo finner du i 2. I dag har vi en moderne frisørsalong , med over ansatte og et meget rikt utvalg av . VÅRE NIKITA HAIR SALONGER I BERGEN. Hos oss møter du alltid dyktige frisører med hjerte for faget. Du finner oss i sentrum av.


Servicetilbudet er også rikt: med vaktapotek, Vinmonopol, frisører ,. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Vi ønsker alle ett riktig godt nytt (h)år! Bestill en time hos oss , les nyheter, lær om oss og våre tjenester, og finn våre åpningstider. Offisiell foretaksinformasjon.


Stiftet: Registrert: 12. Vi har over salonger og vår visjon er NO MORE BAD HAIR DAYS. Lørdag- og deltidsjobb i Kristiansand Frisører – Kristiansand.


Frisør , Servicemedarbeider, Hudpleier og mer! Er du vår kandidat, eller kjenner du noen som er det ? Kontakt Marianne Bartnes på mail . RAMM av Ramsvik Frisør. Våre dyktige frisører er oppdatert på de nyeste trender og teknikker. Storsenter - Butikker og andre virksomheter. Det var høy tid at jeg skulle gå til frisøren.


Frisør bergen storsenter

Jeg går til frisør hos Dada Hårstudio på Telegrafen. De hadde det himla . Images on instagram about bergenstorsenter. Hos Lekia finner du et spennende utvalg leketøy til alle barn.


Vi har et stort utvalg merkevarer i tillegg til våre spennende eksklusive Lekia-varer. En frisørtime trenger ikke å koste skjorta! Her er Styletime sine tips til hvordan du kan finne en god frisør og få en rimelig klipp i Bergen sentrum.


Frisør bergen storsenter

Floke Bergen i Skostredet driv med helse- og miljøvennlige produkt. Det er den mest seriøse og anerkjende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg