fredag 30. oktober 2015

Adidas junior

Alle slike rapporter jeg leser om maur som gjør skade er dette firma i Tønsberg. Om en ikke lykkes med å drepe dronningen , vil maurene kunne etablere seg et . Etter en uke var all maur borte, og vi så ingen flere det året. Maurene dør før de får levert noe til dronningen. Dette vil da ikke drepe dronningen.


Stokkmauren er Norges største maur , med dronninger som er opptil mm.

Mauren er dessuten nyttedyr som sprer plantefrø, sørger for. Karamell dyppet i white spirit (arbeidsmauren tar med forgiftet mat til dronningen ). Bli kvitt maur med maurmiddel Swirr Tube, en flytende maurdreper klar. Hvis du vil ta knekken på maurene , må du nok til med gift.


Jeg har forsøkt å drepe med all tilgjengelig gift, men det går ikke. Nå står treet fint med nye og flere knopper på seg, men jeg frykter at maurene. Lusa har naturlige fiender, men maurene dreper lusas fiender eller jager dem . De sjeldne, overlevende dronningene blir stammødre i maurkolonier.


Allikevel er det viktig å også bekjempe andre typer maur i boligen.

Dette, i tillegg til størrelsen, skiller dem fra sauemaur som også kan finnes innendørs i Norge. Dronningene , som dukker opp som flygemaur i . Arbeiderne til rød skogsmaur varierer i størrelse fra 5-mm. Angrep i hus oppdages ved at maur observeres inn- og utvendig. Når tuene er funnet, er det viktig å angripe dem direkte og raskt, slik at dronningen i redet drepes. Hvis dronningen uroes, går det ikke mange sekundene før hun stikker av.


Når Torstein Kvamme skal studere maur nærmere, suger han dem opp med et sugerør. Men det de gjør, da, er at de nye dronningene etter befruktning vil komme inn i en annen. Hvem er det da som dreper dronningen ? Den lokker maurene frem fra sine vinterdvaler dypt nede i frostfrie lommer i jorda.


Så lykkelige blir de, at de frakter det tilbake til dronningen i reiret. Jo flere egg dronningen rekker å legge, desto større blir problemet du må. Spray dreper maur raskere, men da bare de som eksponeres direkte for sprayen. For å sikre et godt resultat er det viktig at ikke bare enkelte arbeidsmaur blir fjernet, men at man også får med selve dronningen , sier Mattsson. Maur - Tønsberg Skadedyrkontroll - Totalleverandør på.


I innendørs miljøer kan det. Etter at dronningen er blitt tatt vel imot og fått produsert en del avkom, dreper de . Hvordan det fungerer Cornmeal fungerer ved å drepe maur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg