mandag 26. oktober 2015

Interiørveiledning trondheim

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om dine behov innen interiør og styling. I tillegg samarbeider vi med utbyggere i forhold til materialvalg og interiør i nyoppførte bygg. TA KONTAKT I DAG FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT. Skal du selge bolig, eller trenger du en oppussing?


Da kan vi hjelpe deg! Vi tilbyr deg hjelp fra en interiørkonsulent til mange ulike tjenester. Boligstyling og interiørveiledning. EKSPERTHJELP: Det trenger ikke koste all verden å få gode tips og råd fra interiør -proffene. Foto: FOTO: Colourbox . Jeg arbeider med innredning for private hjem, hytter og offentlig miljø som restaurant, kafé, kontor, butikk og hotell.


Med kreative forslag finner vi . Trondheim -området, Norge1forbindelser. Vi ble super fornøyde, og stylingen hadde mye å si. Interiørveileder Vera Leinan Hansen. Vi har et stort utvalg av møbler og interiør i ulike stiler, slik at vi kan tilpasse innredningen til nettopp din bolig. Vi tilbyr alt fra interiørveiledning , til innkjøpshjelp og interiørstyling.


Interiørveiledning trondheim

Det er ikke luksus å bruke en . I arbeidet er det viktig å lytte til kundens behov og ønsker om innredning, og kombinere dette med kunnskapen du har om interiør og valg av romutforming. Vi tilbyr et komplett sortiment av møbler, tepper, belysning og accessories med det beste innen skandinavisk og internasjonal design. Informasjon om OJ DESIGN OG INTERIØRVEILEDNING AS, ELVERUM. Inkludert organisasjonsform, næringskoder.


Inne interiør jobber for å hjelpe sin kunde og finne sin. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.


Du ønsker fagfolk som spesialiserer seg på å innrede private boliger, med svært gode referanser og som har vist at de kan skape et flott interiør på en effektiv . For en strålende dag. Hos oss finner du kvalitetsmøbler med internasjonal design til fornuftige priser. Stort utvalg lagerførte modeller. Undervisningen foregår i et interiør arkitektkontor hvor ansatte bidrar i undervisningen.


Dette gir skoleprogrammet en praktiskt og realistisk tilnærming til fagene. Renhold og rengjøring av hus og kontor. CreoVendo med alt fra interiørveiledning til full møblering, mens HSImedia har høy . Hanne tilbyr en litt annerledes interiørveiledning.


I tillegg har vi møbler, belysning og hjelper deg meg interiørveiledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg