tirsdag 27. oktober 2015

Makrell i tomat chili

Skinnfri makrellfilet med tomat og chili – skikkelig HOT makrell av beste kvalitet. Sausen er laget av deilige, solmodne tomater tilsatt chili , som gir mye smak. Hvordan lage makrell i tomat selv?


Grønnsakene smaksettes med ingefær, chili og gressløk. King Oscar Hot thai chili tunfisk.

Smørstekt makrell med chili og ingefær. Sjøkrepsene får følge av estragon, tomat og olivenolje i denne oppskriften. Er en av dine lunsjfavoritter makrell i tomat på skiva?


Tips: Du kan gi tomatlaken en annen smak ved å bruke hakkede tomater med basilikum eller chili. Det blir et helt annet trøkk i smaken når du lager makrell i tomat selv – med chili , hviløk og persille. Laks Røkt Chili Sesam Remø.


Så hvis du ønsker noe annet enn den tradisjonelle makrellen i tomat kan du pimpe.

Tunfisk hot thai chili : 1kcal, gram protein, 1gram . I fiskepålegg brukes laks, makrell og sardiner (brisling). Kombinasjonen appelsin, tomat og chili passer også godt i en fiskesuppe, her i selskap med deilige rotgrønnsaker, torsk og reker. Hvorfor begrense makrell i tomat til brød og torskerogn til. Tomat 110g Stabburet. I tomat 2x110g first price.


Chili con carne Kylling tandoori Hjerteburger med melon-. Jeg har aldri laget makrell i tomat før, men fant en oppskrift på. Helt klart Stabburet.


Middag i dag blir makrell i tomat , med tomater, hvitløk og pasta. Og hvitløk og chilipulver. Blir nesten som bacalao.


Syrlig sitronolje, frisk bringebæreddik og chili med litt piff i passer utmerket til makrell. Prøv marinert makrell med reddik og chili ! I løpet av den siste tiden har det også kommet noen tunfiskpålegg, som passer like godt .

Prøv også Eldorado makrell i tomat finhakket. Nå kan du også lage sykkelheltens. Makrell i tomat er et velkjent pålegg, men taggmakrell i tomat er. Gjerne med litt chilipulver på. Skjær makrellfilet i serverings-.


Smør, en halv rød chili , salt, kvernet pepper, egg. Ferske sjøkreps i chili og tomatmarmelade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg