mandag 28. august 2017

Frist for privatisteksamen 2019

Som privatist kan du melde deg opp til eksamen i alle fag på videregående skole. Frist og påmelding til eksamen. Denne nettjenesten gir deg muligheten til å melde deg opp til privatisteksamen via web. Du må først velge fylke. Deretter følger du anvisningene på skjermen.


Frist for privatisteksamen 2019

Skal du ta eksamen som privatist ? Les om hvem som kan melde seg opp til privatisteksamen i Oslo, hva det koster. Når og hvordan kan jeg. Dato for muntlig, muntlig-praktisk og praktisk eksamen blir bestemt etter. Privatisteksamen er måten du får karakter på ved Sonans.


Vi hjelper deg med hva som skjer. Her finner du informasjon om oppmelding, frister og særskilt tilrettelegging av eksamen. Foto: Ronny Danielsen).


Frist for privatisteksamen 2019

En privatist er en kandidat som går opp til eksamen uten å være elev i faget. Meld deg opp til privatisteksamen. Informasjon om påmelding, frist for vår- og høstsemester, pris, karakterer og vitnemål. Jeg fikk vite av en venn at siste frist for å søke seg opp på privatist eksamen var februar. Så tenkte å søke meg opp i . Anne Hurum, leder for.


For dager siden - Du kan melde deg opp som privatist og avlegge eksamen for aktuelle fag. Trenger du studiekompetanse eller forbedre karakterer fra videregående skole? Vi arrangerer privatisteksamen to ganger i året. Om du ikke har meldt deg opp og betalt innen fristen , må du vente til neste . Alt om eksamen - frister , oppmelding, hjelpemidler og andre tips. Oppmeldingsskjema og frister.


Frist for privatisteksamen 2019

Betaling av privatisteksamen må gjøres med. Skjema: Skjema blir tilgjengelig 5. Avdeling for ingeniørfag har egne frister og . Dersom du er syk til eksamen , må du sende sykmelding til skolen. Du kan da gå opp til gratis eksamen neste gang den arrangeres.


Fagpersonene skal være foreslått innen samme frist som påmelding til eksamen. Svaret blir publisert seinast 16. Men husk at fristen for å melde deg på eksamen , er før du har gjennomført all . Mer informasjon om privatisteksamen på fylkets nettsider. Publisert avKari Tverelv Angelsen. Det er ikke mulig å. Fant du det du lette etter?


Frist for privatisteksamen 2019

Sensurfrist fredag 03. Husk å melde deg opp til eksamen innen fristene 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg