torsdag 10. august 2017

Sykehusapotekene

Sykehusapotekene

Hos oss kan du få hentet ut medisiner på resept og kjøpe . Foretaket eier igjen sykehusapotek. Vi tilbyr legemiddelsamtale for å gi deg . Bli med i LinkedIn i dag gratis. Som følge av sykehusreformen ble de organisert i egne helseforetak eller ansvarlige . Sjukehusapoteket i Bergen tilbyr eit breitt sortiment av medisinar, sjukepleieartiklar og andre apotekvarer. Dei fleste av medisinane som sjukehusa bruker har vi . For deg som er ansatt der gjelder overenskomsten . Gjennom vår styreadministrasjon ønsker vi å gi deg tilgang til saksdokument, vedtak og presentasjoner . Avdelingsleder, Farmasøyt, Regnskapssjef og mer! For å få til dette trenger vi dyktige og engasjerte . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, . EFTAs overvåkningsorgan ESA stiller spørsmål om hvorvidt offentlig eide sykehusapotek får ulovlig statlig støtte.


Sykehusapotekene

Sortering: Nyeste først. BERGEN (VG) De siste to årene har Statens legemiddelverk hatt tilsyn ved tolv norske sykehusapotek. Totalt ble det påvist 1lovbrudd ved . Tre sykehusapotek produserer sterile legemidler på bestilling. Fra hvilket apotek ulike preparater skal bestilles, kommer blant annet an på emballasjetype og . Siste nytt om lønnsoppgjøret ditt. Søk i tariffavtaler eller se oversikt over avtalene Fagforbundet er part i. Sykehusapoteket Drammen Sykehuset Buskerud HF Dronningg.


Nyheter om lønn og avtaler. Finansieringen av de offentlig eide sykehusapotekene i Norge er ikke i tråd med EØS-avtalens regler for statsstøtte, og må derfor endres. I Trondheim finner du apoteket i 1. Vil du være en av oss?


Sykehusapotekene

Kunnskapssenteret på Øya: Kart over Øya . Vi søker apotektekniker. Kort prosjektbeskrivelse: Kartlegg og anbefal systemstøtte for legemiddelområdet, med fokus på sykehusapotekforetakenes behov, . Regjeringen foreslår at det innføres skatteplikt på inntekter fra publikumsutsalget i offentlige sykehusapotek. Formålet med forslaget er å hindre. Legemiddelberedskap. HF etter oppdrag fra Helse Sør-Øst RHF.


Veilederen er god- kjent av Leder-. SYKEHUSAPOTEKENE I MIDT-NORGE HF. Besøksadresse, Stenersgata A, 9.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg