fredag 25. august 2017

Herreklipp 2018

OSLO (Nettavisen): Tre av Nettavisens journalister ga frivillig hårmankene sine til rådighet, da vi nylig testet herreklipp hos tre ulike . Etter elevene er tilbake fra praksis har de jobbet masse med kundedager. Kjekt å se hvor selvstendige de har blitt, og hvor mye de har lært på disse månedene . Barneklipp (4-år), kr 475. Babyklipp (0-år), kr 2- 370.


Herreklipp , kr 685.

Maskinklipp, kr 380. Flett håret: de fineste flettene! Retinol - mirakelkremen som gir rynkefri hud 5. Bob frisyre: se de fineste . Grått hår, ny frisyre til kort eller halvlangt hår? Oslos beste frisører er det mange av, men hvem skal man velge? Husker du Sofias salong i Sandvika som nektet menn adgang inn i lokalene?


Nå har de startet opp med herreklipp.

Dameklipp ny frisyre. En så lenge er jeg kjempefornøyd med service. Og må jeg si at kaffe og twist smaker godt når enn venter på at andre skal bli ferdig. Ulrikke Valvik Mitchell.


Aprés holder til i Stavanger. Inkludert i klipp er også føn. Ukens kundefavoritter. Klassisk herre klipp. Floke ynskjer å gje deg ei oppleving av kvalitet, velvære og ro.


Aldri vært så fornøyd før, så jeg kommer . Klippskjeggtrim. Selv om dagene er hektiske for dere, er det bare hyggelig å komme til dere. Kjempefornøyd med klipp og farge . Tusen takk for flotte klipp.


Striper Bryn og vipper. Vi er for tiden frisører og lærling på salongen vår. Vi er en salong som er opptatt av miljøet og bruker derfor mest mulig miljøvennlige og naturlige produkter i . Balayage Bryn og vipper.

Oppsettning Kur Permanent . Den beste for det meste. Utruli flott og trivelig, gikk fort . JK Barber Shop er din lokale Barber Shop. Vi tilbyr alle slags moderne og innovative tjenester innen hårpleie. Vi er stolt over å tilby kundene våre et bredt . Alle Andre behandlinger.


Maria er spesielt dyktig på herreklipp , barneklipp og langt hår dame klipp og farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg