fredag 11. august 2017

Kremet pasta med kylling creme fraiche

Av alle middager jeg lager, kommer pasta i ostesaus særdeles høyt opp på gjengangerlisten. Pasta med kremet ostesaus slår aldri feil! Bruk de ostetypene du har tilgjengelig, og om du feks har kylling , bacon eller annet kjøtt kan dette tilsettes. Denne oppskriften er ikke helt autentisk, men bare makaroni og ostesaus er litt kjedelig - selv om en hel.


Bland pasta , kylling , tomatsausen og crème fraîche.

Spaghetti med ostesaus eller kanskje jeg skal si restesaus med bl. Snøfrisk er god alene men passer best imellom pasta og andre gode ingredienser. I dette heftet har vi samlet.


Lag ostesaus ved å blande Snøfrisk, crème fraîche, sitronsaft, salt og pepper. PASTASALAT MED KYLLING. Store pasta penne i en kremet og fyldig ostesaus med bacon, smakfulle grønnsaker som purreløk, persillerot og grillet paprika.


En ordentlig smaksopplevelse. En kjempegod pastarett med kylling , bacon og asparges i kremet ostesaus.

En mil kremet og superenkel familiemiddag! Men det var en digresjon, for jeg ville jo egentlig fortelle deg om denne retten – pasta med kylling og soltørkede tomater. Det er de soltørkede . Jeg er tilhenger av at middag i hverdagen skal være enkelt og raskt, samtidig som det skal være minst mulig . Himmelsk pastarett med kylling og bacon i fløtesaus. Smakfull hverdagsmat til familien.


Fullkorn penne eller tagliatelle fedd. Alfredosaus er en kremet variant av en ostesaus og har sin opprinnelse. Pasta er enkel og god mat som har mange variasjonsmuligheter.


Utgangspunktet for denne retten er pasta – og en kremet ostesaus. Dette trenger du til porsjoner: Pastadeig. Lenge siden mattips nå!


Vet at mange har ønsket det, men jeg har vært altfor sløv. Med liten baby (og andre travle hverdager) er det ikke alltid så lett å få tid til å lage . Kok pastaen etter anvisning på pakken. Server rykende varm pasta med kjøtt, purre og ostesaus og nøttedryss på.

Fusilli med broccolisaus, kylling og bacon. Vel, bedre seint enn aldri, sier nå vi, og lærer gjerne bort dette lille ostesaustrikset. La pastaretten være vegetarisk eller spe på med rester av kylling , kjøttdeig, biffkjøtt eller litt . Dette er en rask variant av vegetarlasagne, bare med pastaskruer.


Fjordland Tortellini i ostesaus med bacon, Fjordland AS. God og lett pastarett med få ingredienser. Ingredienser pasta med sopp og trøffelolje. Ha pastaen oppi sausen, og tilsett revet ost. For å være ærlig husker jeg ikke hvem sin mamma det er snakk om her.


Kylling med blåmuggost og søtpotet . Jeg så oppskriften på TV en gang, hadde åndsnærværelse nok til å . Kjøp Alt-i-ett gryte med ris og kylling og resten av ukeshandelen med ett klikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg