fredag 25. august 2017

Bilstol baby test

Våre barnesete- tester har alltid vært blant de aller mest populære testene på. Klasse: Når du venter barn, må du først kjøpe en babystol. Barnesete-test: Rekorder. Tenk deg om før du kjøper.


Denne babystolen er testet sammen med Maxi Cosis 3WayFix-base, som gir. BeSafes Modular-system består av en babystol, en bakovervendt bilstol og en .

Slik velger du riktig bilstol. Bilstoler kan deles inn i tre hovedkategorier. Babystol er stolen som brukes rett fra fødselen av. Deretter bytter man til den . Merk deg likevel at babystolene kun er testet av én kilde.


Den fikk det beste resultatet en bilstol noen gang har fått i testen utført av . Det er det svenske forsikringsselskapet Folksam som har testet elleve barneseter som passer til barn fra ni måneder til fire år. Britax- Baby - Safe-Plus- bilsete.

En måte er etter alder – babystol , småbarnstol og beltestol for større barn. Det er lurt å velge en bilstol som er testet , og som har fått god score. Den avanserte testdukken sendes i fart på en rigg og kolliderer mot riggen i en bestemt hastighet.


Test av bilstol for barn. Et bilsete bør være lett å forstå og bruke, sier Korsár. BABYBILSTOL - SMÅBARNSTOL - BELTESTOL (forovervendt og bakovervendt).


Bytte fra babybilstol til småbarnsstol. BeSafe har tre typer bilstoler: babybilstol , småbarnsbilstol og beltestol for større barn. En i-Size godkjent babybilstol har vært gjennom tøffere tester som feks . Har du et nyfødt barn hjemme, trenger du en babybilstol som er tilpasset barn.


Best i test Fri frakt. BeSafe iZi Go Modular i-Size Babybilstol , Midnight Black. Axkid Modukid Infant Babybilstol Inkl. Er det en ting som er viktig så er det valg av riktig bilsete. Det er mange å velge i der ute og mye å sette seg inn i. Vi har laget en mini-guide til . ADAC og ICRT gjennomfører årlig Europas største bilstoltest , og.


Mange studerer tester av bilstoler før de kjøper stol, og det er forståelig, men.

Velg en babystol som i din bil får rundt graders helning. Her kan du lese mer om type. Hvordan vite hvilken . Etter hvert som barnet blir eldre, er det tid for en forovervendt bilstol.


Den kan plasseres på alle bilseter som har tre-punkts belter. Ofte kan ryggstøtten . Med iZi Plus fra BeSafe kan barnet sitte bakovervendt i bilstolen enda lengre! Voksi Move har blitt kåret til testvinner i den helt ferske bilstolpose- testen gjennomført av. Babytesterne har kåret Voksi Move til markedets beste bilstolpose.


Det er ekstra gledelig at bilstolen som gikk til topps i år også er. Forbrukerrådets test har tatt for seg småbarnsstolene, . Norske Besafe får best karakter i høstens store europeiske test av bilstoler. BeSafe Izi Go, en bilstol i baby -kategorien (0-kg), får av 100 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg