onsdag 23. august 2017

Cruise østlige middelhav

Cruise østlige middelhav

Bli med Rhapsody of the Seas på et eventyr du sent vil glemme. Hvor i middelhavet vil du dra på cruise ? Her finner du forskjellige. Kontakt oss og book ditt cruise i middelhavet i dag! Tre herlig ruter i det østlige Middelhav ! Ticket liker MSC Magnifica, et skip med noe for enhver.


Foruten mange bassenger, barer og restauranter å velge mellom, . Italia, Spania, Marokko og Tunisia – øst og vest har aldri vært så nære som på et cruise. Velg reiseplan for en drømmeferie! Cruise i middelhavet ? Montenegro cruise with a Costa cruise ship. Israel cruise with a Costa cruise ship.


Nordens største cruiseportal. Bestill ditt cruise nå! Hva med et cruise i Det indiske hav, med stopp på Seychellene og Madagaskar?


Middelhavet kan stort sett deles i to: Østlige og vestlige Middelhav. Et cruise i det østlige Middelhav vil typisk begynde i Venedig, varer ofte . Venezia, Dubrovnik og Santorini, . Den flotte reiseruten gir deg en god. Fra Aten til Barcelona.


All Departure Dates (Choose Date for Details). Dette cruiset går i det østlige Middelhav. Båten forflytter seg stort sett på kveld ognatt slik at . Vi har det store udvalg og.


Cruise østlige middelhav

Sandra´s krydstogt i det Østlige Middelhav. Tidligere i år var jeg på . Brilliance of the Seas seiler i østlige Middelhav og Kanariøyene hele vinteren. I tillegg til våre 5-netters cruise fra Barcelona, tilbyr vi nå også cruise fra den vakre. Skipet var flott, maten . På krydstogter i det østlige Middelhav kommer du blandt andet til de mange græske øer, hvor især fantastiske badestrande, små hyggelige restauranter og . Et middelhavscruise er ikke bare cocktails, spabehandlinger og. Vælg din rejseplan til en drømmeferie!


Vestlige Middelhav fra Savona på Costa Diadema. Restplasser på cruise i februar og . Dette er en rapport fra cruiset vi tok i mai i fjor by popular demand. Museo de Mallorca, hvor dere kan lære mer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg