Gjerne med litt chilipulver på. Skjær makrellfilet i serverings-. Smør, en halv rød chili , salt, kvernet pepper, egg. Ferske sjøkreps i chili og tomatmarmelade.
Grønnsakene smaksettes med ingefær, chili og gressløk. Makrell med sommerkål og asparges. Smørstekt makrell med chili og ingefær. Sjøkrepsene får følge av estragon, tomat og olivenolje i denne oppskriften. Er en av dine lunsjfavoritter makrell i tomat på skiva?
Tips: Du kan gi tomatlaken en annen smak ved å bruke hakkede tomater med basilikum eller chili. Det blir et helt annet trøkk i smaken når du lager makrell i tomat selv – med chili , hviløk og persille. Laks Røkt Chili Sesam Remø.
Så hvis du ønsker noe annet enn den tradisjonelle makrellen i tomat kan du pimpe. I fiskepålegg brukes laks, makrell og sardiner (brisling). Kombinasjonen appelsin, tomat og chili passer også godt i en fiskesuppe, her i selskap med deilige rotgrønnsaker, torsk og reker. Tomat 110g Stabburet.
Hvorfor begrense makrell i tomat til brød og torskerogn til. I tomat 2x110g first price. Chili con carne Kylling tandoori Hjerteburger med melon-. King Oscar makrell i tomat. Jeg har aldri laget makrell i tomat før, men fant en oppskrift på.
Helt klart Stabburet. Middag i dag blir makrell i tomat , med tomater, hvitløk og pasta. Og hvitløk og chilipulver. Blir nesten som bacalao.
Syrlig sitronolje, frisk bringebæreddik og chili med litt piff i passer utmerket til makrell. Prøv marinert makrell med reddik og chili ! I løpet av den siste tiden har det også kommet noen tunfiskpålegg, som passer like godt . Prøv også Eldorado makrell i tomat finhakket. Nå kan du også lage sykkelheltens.
Mindre fisk enn mange av de andre. Pass også på pålegg som makrell i tomat. Sist jeg var i Sverige kjøpte jeg en krydderblanding på glass som het koriander og chilli.
Chili : alle farger, Lav – fruktaner, GOS og capsaicin, Opptil g (11cm) regnes som lavt, g regnes som høyt. Fargesterke grønnsaker – Røde tomater og chili , oransje gulrot og søtpotet, lilla rødbeter, gul paprika og squash… alle. Spis mer sil makrell ,sardiner og laks.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.