tirsdag 29. august 2017

Timelister 2017

Timelister 2017

Dager: Ordinære Timer. Ukentlig timeregistrering for små bedrifter. Lei av at alle ansatte leverer timelister i forskjellige formater og fasonger?


Last ned vår gratis timeliste mal i Excel-format. Mange blir imidlertid forvirret fordi timeliste -oppgaven bare synes. Nye datoer for innsending av timelister og utlønning.


De gamle timelistene er på vei ut og nye timelister skal fylles ut, signeres og . Registrering og godkjenning av elektroniske timelister. Det er Websystemer som leverer den nye programvaren vi har begynt å bruke. EU krever at alle partnere som deltar i det 7. Bruk av timelister er den vanligste formen for . Av Silje Marie BjerkengOppdatert: 30. Min Tid vil erstatte fleksitidskjemaet, og for timelønnede vil systemet erstatte timelistene.


Timelister 2017

Timelisten skal kun inneholde kalendermåned per skjema. Vi sender ut kontoutdrag til alle våre medlemmer i . Blir levert på nynorsk eller bokmål. NLT sentralt har tilpassa utforminga i henhold til arbeidstilsynet. Fremleggelse av timelister. Høyesteretts kjennelse 17.


Her har du som ansatt full oversikt over alle dine førte timer, både interne . Innlevering av timelister. Arrangementdetaljer. Peab bruker SmartDok og har fått bedre kontroll på lønn og timelister. Frist for innlevering av timelister er den 7. Lønningsdag for avløsere er den 25. Stedet fikk en sekser . FRIST FOR INNLEVERING AV TIMELISTE TIL AVLØYSALAGET.


Timelister 2017

LØNNINGSDATO ER DA DEN 12. For deltidsavløsere og andre som leverer timelister må dato for arbeidet oppgis på timelistene. Julekonsert med elever og lærere på Gol kulturskule torsdag 14. Salg av grøt fra kl.


Ta kontroll over timene, lønn og prosjektene! Løsningen ligger i skyen! Fakturert ferie og fritid skal inn i produksjonstilleggsøknaden, oktober, når avløysaren har . I den forbindelse endrer vi datoer for siste frist for innsending og godkjenning av timelister. Send fil en til den som skal godkjenne (økonomiansvarlig evt. en annen etter avtale i din kontrakt.) NESODDEN IF - TIMELISTE. Vil minne om at alle vi skal lønne må levere timelister , vanlige papirtimelister som.


Uke man tir ons tor fre lør søn. Beskriver hvordan du oppretter en timeliste for et prosjekt, kopierer planleggingslinjer til den, definerer. Du definerer timelister for å spore tiden som brukes på prosjekter, og bruk av ressurser.


Definere timelister. Aust-Agder revisjon IKS viser til oppdragsavtale datert 27.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg