tirsdag 23. august 2016

Omgangssyke reiseforsikring

Del på facebook Del på Pinterest Last ned høyoppløst bilde. Hos Chilli finner du Brett bord og små bord i høy kvalitet til god pris – fra 3kr. Stort sortiment av Brett bord og små bord i variert stil og design. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen!


Det vakre brettbordet er designet av byKato. Brettene er laget av massiv ask i to størrelser. Velg mellom ask, petroleum, grå eller svart.


Vi har lekre, praktiske og ikke minst rimelige brettbord. Det danske varemerket Bloomingville er følsomme for trender, og skaper harmoniske og vakre produkter. Det fins mange kurver i forskjellige farger og materialer akkurat nå. Hvis du kombinerer kurven med et brett eller to, har du et lite bord med plass til oppbevaring. Praktisk bord i teak med serveringsbrett som kan tas av fra stativet.


Spørsmål om produktet? Blant mylderet av småbord og sidebord faller gjerne valget på et av de multifunksjonelle brettbordene , hvor brettet kan tas av og brukes til . Flott brettbord fra Scan-Pot i metall og med svartlakkerte ben. Copenhagen brettbord fra Menu. Et nett bord med enkle og stilrene detaljer. Legg i handlekurven.


Forventet leveringstid: 8-uker . Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Mål: diameter: 62cm høyde: 42cmdiameter: 92cm høyde: 32cm. Brettbord FERRO i svart matall, pulvlakkert.


Det praktiske bordet har stort bruksområde, og er svært fleksibelt. Begge brettene kan løftes av, og du kan velge å ha . Se gjennom aktuelle tilbudsaviser fra populære butikkjeder. Nettilbud samlet på ett sted. Fint og praktisk brettbord i massiv akasie.


Det lekre designet med fine . Messinghåndtak på hver kortside. Dreide ben på understell. Høyde 7cmLengde 8cm . Perfekt som avlastningsbord. Avtagbart brett 40xcm. Hvitmalt trefiber (MDF).


Rundt brettbord i metall, deler. Borda levereres umonterte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg