fredag 19. august 2016

Dobbeltbur hund

Dobbeltbur hund

Audi hunde-sport. Er du usikker så ta kontakt med oss! Dobbeltbur som passer i mange stasjonsvogner. Schmidt hundebur er sikkerhetsgodkjent av TÜV i Tyskland. Trønderburet produseres med tanke på komfortable og trygge omgivelser for hund og eier.


Dobbeltbur hund

Våre bur lager ikke vibrasjonsstøy, har ingen løse deler, og er svært . Bilbur til hund som sikrer både hunden og passasjerene i bilen best mulig i en kollisjon ° Variocage er SPCT kollisjonstestet av Sveriges Tekniska . Hundebur og transportbur til din hund. Det ypperste for sikring av hunden din i bil. Behøver en av hundene mer plass kan skilleveggen justeres i sideretningen.


Har du to hunder i bilen skal de sitte atskilt uten å kunne nå hverandre. Er ikke spesielt lysten på å dekke hele bagasjerommet med dobbeltbur , så jeg . NAF har testet bur og seler til sikring av hund i bilen i samarbeid med syv andre europeiske bilorganisasjoner. Testen er gjort i regi av den . Dette trygge og veldig praktiske hundeburet passer deg med flere hunder. Derfor kan det være lurt at hunden din enten sitter i bur, bilsete til hund med sikring. Artfex bilbur medium bred til hund.


Men så kom det en hund til og en hund til. Har du en stor hund , trenger den et stort hundebur. Finn den rette varianten blant plastbur, metallbur eller stoffbur hos zooplus. Medium Dybde: 8cm.


ProLine Cerberus Dual Cage hunden kasser. En av de sikreste bur for hunden din i bilen. Kollisjonstestede hundebur. Se beste pris på Variocage Original Double (XL). Vi har bilbur, transportbur, transportbag og reiseveske som er tilpasset hundens størrelse og . Dyr skal aldri transporteres løst i bil.


Dobbeltbur hund

Sikre deg som sjåfør, dine passasjerer og dyret i bilen slik at du unngår ulykker. Disse burene er perfekte for mellomstore hunder som Border Collie eller Sheltie. Les gode råd og tips her!


Trenger en hund litt større plass kan skilleveggen plasseres deretter. Tilgjengelige størrelser:. Sikkert dobbeltbur som er enkelt å sette sammen. Stort udvalg af hunde købes, sælges eller bortgives gratis.


Med feste, stropper . Se billeder af de søde hunde og hvalpe. Skal vi kjøpe et dobbeltbur eller to enkle? Tenker litt på det praktiske hvis en av hundene skal være med meg og den andre med mannen min.


Det er to seperate dører som fører inn til to adskilte rom for hundene. ECO er et nytt og prisgunstig dobbeltbur fra 4Pets ECO er som storebror. PRO – certificered sikkerheds bur til dig og din hund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg