Svinefilet ala Løkken. Grønnsaker kokes til de er møre og sausene lages etter bruksanvisning. Synes du sausen blir for tykk, sper du på med litt melk eller vann. Pasta med artiskokk og bacon.
Stek fileten lett i ei varm panne,.
Vask de små nypotetene,. Pimp opp svinefileten med blåmuggost, bacon og salvie. Dersom du likevel ønsker saus kan det være spennende med denne soppsausen . Slik steker du hel indrefilet av svin.
Nydelig saus på få minutter. Spis den tradisjonelt med poteter, brun saus og grønnsaker, eller pasta. Pakk fileten inn i bacon og træ pakken inn på spyd.
Indrefilet av svin er både godt og billig. Fordel de kokte potetene på spyd. Pensle med olje, strø på salt. Bland alle ingrediensene til sausen og smak.
Mørbradbøffer i flødesovs med bacon og bløde løg ( Madbanditten). Helstekt svinefilet med soppsaus smaker fantastisk. Nå er det på tide å begynne med sausen. Kylling i langpanne med paprika, løk og fløte- og creme fraiche saus. Det blir ekstra god smak av svinefileten når den blir surret av bacon før den stekes gyllenbrun og fin!
Oppskrift på baconsurret svinefilet med pastasalat. Da er det også lett å lage en god saus av steikekraften. Kombinasjonen av svin , bacon og honning glaze er enkelt og perfekt på grillen. I dag ble denne retten servert med ris, en grønn salat og sweet chili saus.
Sånn unngår man at kjøttet blir tørt og sausen får . Vi er kanskje over snittet glad i svinefilet innsurret i bacon , og nå er det. Jeg laget rett og slett en pesto- og fetasaus og stuffet svinefileten med .
Surr bacon tett rundt hele fileten, og bind det. Grillet innbakt svinefilet med spekeskinke og soltørkede tomater. Brun den på alle sider i en stekepanne.
Legg fileten over i en ildfast form, stikk inn steketermometeret og stek. Start med paprikasaus. Sett ovnen på 220° C og kle en stekeplate med bakepapir. Del paprika i midten.
Skrell løk og hvitløk og del i to. Biffmex (6-7) 25- Med champignon, bacon og fløtesaus Pepperbiff (1-7-10). Du kan gjerne også bruke ytrefilet av svin med veldig godt resultat.
En fin svinefilet , sjalottløk, hvitløk, jomfruolje og en blanding av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.