fredag 26. august 2016

Tape arr etter brystoperasjon

Arrene skal tapes med tape (Micropore eller Scanpor) så lenge arrene er røde ( normalt 3-mnd). Det første bandasjeskiftet gjøres etter uke. Arr etter brystløft vil normalt komme som på denne illustrasjonen. En god behandlig er å bruke Micropore- tape som fås kjøpt på apoteket.


Det er svært vanskelig å oppdage arr i armhulen og du ser ikke tegn til operasjon på brystet. Alle pasienter ønsker så fine arr som mulig etter sin operasjon.

Bruk papirtape over arrene minimum de første månedene etter operasjonen,. Arret bør vurderes av plastikkirurg før det settes opp avtale for operasjon slik at . Etter at såret er grod ca uker etter operasjonen, ser arret ut som en. Da jeg hadde silikon var det også arr der, men naturligvis mye svakere. Brukte også bio oil som jeg masserte inn i arrene hver gang jeg skulle skifte tape. Det sitter papir- tape på selve såret.


Skifte tape silikon innlegg 1. Flere resultater fra forum. Fellesforum › Anonymforum - Skravle Hvor lenge skal man teipe arrene etter brystoperasjon.

Når sårene har grodd og de ser bra ut er det ingen vits å tape arr. M luft vil arrene gro bedre også, ev bruk aloe vera på arrene , . Dere som har tatt brystreduksjon, kan dere fortelle. Til dere som har tatt silikon.


Fjerning av arr - Plastisk kirurgi plastisk-kirurgi. For å få penest mulige arr er etterbehandlingen etter en operasjon svært viktig. Selv om man legger på tape og kompresjonsplagg etter operasjonene,.


Lurer du på hvordan tiden etter en brystoperasjon ( silikonpupper ) ser ut? Pass på at du ikke utsetter arrene for direkte sollys i de første månedene etter operasjonen. Bruk av tape , bikini eller høy solfaktor er nok.


Har ingen erfaring ennå, fikk inn silikon for uker siden. Og ikke sol på snittet på år. Etter operasjonen har jeg ikke tatt solarium og jeg skal snart ta det.


Lurer på om jeg kan ta solarium med Micropore tape over? Og kansje med to lag med tape. Et arr vil i starten være rødt, litt hardt og det hever seg ofte utover.


Etter noen måneder vil arret som regel bli mindre synlig, men hos noen dannes det varig . Javascript är inaktiverat.

Arr skyldes sår etter skade, infeksjon eller kirurgiske inngrep. Dersom du har gjennomgått en operasjon , eller fjernet en føflekk der du. Solbeskyttelse over arr er spesielt viktig den første tiden etter at såret har grodd. Tape arrene med microporøst(papir)plaster eller silikonplaster så lenge de er røde, normalt 3-måneder etter operasjonen. Bandasjen skiftes første gang etter.


M Silikontape er en kirurgisk tape som ikke inneholder limstoff, men silikon som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg