fredag 5. august 2016

Limesmør

Rens maiskolber og ha dem i en kjele med kokende vann i ca. Rør sammen smør, limesaft og –skall. Pensle maiskolber med limesmør og grill i 5-6 . Bland alle ingrediensene godt i en bolle.


Spre smøret utover i en linje på et bakepapir og rull det sammen til en tykk pølse.

Pakk godt inn i plastfolie og legg i. Særlig hvis man har hjemmelaget chili- og lime-smør ved siden av. Dette er virkelig perfekt sommermat. Chili, koriander og limesmør. En klatt med kryddersmør er et enkelt, smaksrikt og saftig tilbehør til grillet mais, bakt potet, søtpotet, . Velg og vrak blant mengder av oppskrifter, tips og inspirasjon.


Grillspyd med reker.

Rekespyd med limesmør oppskrift med kalorier, allergener og pris. Bruk store eller scampi ol. Har dere vært og plukket mais i sommer? På tide å sjekke ut våre søte og saftige sommer-maiskolber vi har i landet og du oppleve hvordan . God grillet kylling med friskt fyll og søtpotet som egner seg veldig godt til grilling.


Bland mykt smør med revet skall fra en lime, litt hakket timian, . Denne Pinnen ble oppdaget av Veronica Oppheim. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Ovnbagt laks er jo virkelig lækkert i sig selv, men det bliver kun endnu bedre af at få selskab af sådan en frisk klat limesmør. Lækre rejer på spid penslet med frisk limesmør. Rejer smager fantastisk, når de bliver lavet på grillen.


Klik her og prøv for dig selv. Lag en stor form i dobbel folie, del opp og fordel: brokkoli. Jeg tror, at folk er så vilde med disse pandekager, fordi de på.


Det er vår med lange lyse netter som passer perfekt for skalldyrfest med hvite viner og godt tilbehør.

Kokt kongekrabbe med soya— og limesmør. En herlig og litt original skalldyrsaus. Stekt kveite med risotto og limesmør. Kveite er en eksklusiv og nydelig matfisk.


Er så heldig å ha litt i fryseren og da må forskjellige oppskrifter . Reker kan jeg spise i bøtter og spann! Moro med en liten tvist, marinere dem i kryddersmør . PT0M sværhedsgrad Let. Spinatpandekage med limesmør , mums!


En frisk og smakfull laksemiddag, jeg serverte den med ovnsstekte potetskiver og en deilig capresesalat. Til personer skinn og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg