onsdag 3. august 2016

Lerret til utekino

Lerret til utekino

Oppblåsbart lerret for ute- innebruk som passer perfekt til lokasjoner man ikke har riggmuligheter i . Spesielt når sola skinner! Et provisorisk laken som lerret var heller ikke optimalt. Det eneste vi var på grensen til å få noe ut av, var tegnefilm. Kjøp elektrisk eller manuelt lerret til din prosjektor.


Velg din favoritt blant lerret fra Elite, Elgato eller iiglo og nyt kino hjemme med opptil 1tommer. De bestemte seg for å lage sin egen utekino — og inviterte hele Godalen. Tror jeg skal kombinere utekino på kvelden med noe slikt:. Den fungerer meget bra med skyggelagt lerret på verandaen.


Bildet ble naturligvis . På fasaden til den gamle hermetikkfabrikken i Badehusgata ble det i helgen vist animasjonsfilmer for barn og en kunstfilmdokumentar for . Når vinden endlig hadde løyet klarte vi, med god hjelp fra Byggesystemer, å få på plass nytt lerret. Første film som ble vist på utekinoen var derfor Under an . Der hadde nemlig han og lillebroren stelt i stand for utekino. Gratis inngang og et spennende program gjør Salts utekino til sommerens kanskje. Stort oppblåsbart kino lerret med bildeflate på 5. Leveres som en komplett.


Lerret til utekino

Lerret til utekino på plass! Synes dere det er stort nok? Lydleie leier ut høyttalere, lys og mikrofoner til din utekino. Vi har utstyret du trenger å leie til utekino. La oss hjelpe deg arrangere utekino i dag!


Gratis utekino i forbindelse med vårt eminiente fokus på romantiske. Derfor er filmklubbene der, så vi kan se film på stort lerret , sammen. Elias og Storegaps hemmelighet. Filmen blir vist ute på kaien på eit 9xmeter stort lerret. Me har mange benker, . Aldersgrense er år.


Frister det med Brann-kamp på utekino - lerret , sikre deg billetter nå. Vil du se Bohemian Rhapsody på Stadion, kjøper du billetter her. Vi rigger opp storskjerm på lerret , stoler og benker.


Hytta har både straum, kjøkken og åpen peis . KRINGSJÅ: Høsten er tid for utekino i Oslo. Vi håper Kringsjå torg blir fylt av studenter og naboer på piknikpledd foran lerret , sier Saga. Bli med på FIFA-turnering, utekino og visningen av Branns. Da er det utekino den 14. Reisen til Julestjernen vises gratis på stort lerret til venstre for . Løren vises fredag 10.


Lerret til utekino

Utekino : Back to the future. Det skal bli vist film på stort lerret på festplassen ved Peppes . Musikkbooking tilbyr utleie av bildefremviser samt lerret som kan leveres i det meste av landet. Ta med sovepose, gode klær og ligeunderlag. I august er det flere som organiserer gratis utekino , og derfor har vi laget en oversikt.


Inviter en du setter pris på og se film på stort lerret under . Her skal midlene brukes på lerret og lydanlegg til utekino. Vi er til for alle, og vi skal gi et bedre tilbud med å kjøpe eget utstyr for utekino.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg