onsdag 10. august 2016

Laks pasta fløte brokkoli

Fremgangsmåte kremet pasta med brokkoli og laks : 1. Kutt laks i terninger og brokkoli i små buketter. Kok spagetti etter anvisning på pakken. Skjær laks i små terninger.


Del brokkoli i små buketter og stilken i staver.

Ha laks og brokkoli fløtesausen. La det hele trekke i ytterligere minutter. Både fersk laks og røkelaks er godt sammen med pasta. Her er en oppskrift på en fristende pastarett med laks og saus av crème fraïche, fetaost og hakkede . Pasta med laks , fløte og erter.


Oppskrift på laks med pasta og grønnsaker i ostesaus til personer. Skrell gulrøttene og del både dem og brokkolien i småbiter og buketter.

Gjør klart grønnsaker og fisk osv, mens vannet til pastaen koker opp. Bruk en stor kjele). Ha fløte , hvitløk og ost i en liten gryte og sett på svak . Ha så over laksebiter i biter.


Ha i litt vann til passe konsistens. Kremet pasta med laks er en favoritt for mange. Tynn den enkelt ut med litt melk eller fløte til sausen får en passende konsistens.


Kjøp Kremet laks i panne med grønt og resten av ukeshandelen med ett klikk! Svenske kjøttboller i fløtesaus. Tilsett fløten og la det stå å putre på svak varme til aspargesen er passe mør. Del laksen opp i passende biter og fordel over pastaen. En superenkel, krema laks - og pastagrateng ! Muligheten for varisjon.


Brokkoli går ned på høykant her i huset, . Fløten må ikke koke etter at osten er tilsatt. Snart har du en god middag med pasta og laks etter Lise Finckenhagens.

Her har jeg laget en rett med stekt laksefilet på en seng av pasta vendt i en. Ha i fløte og la den redusere til den får en tykk konsistens. Glutenfri pasta med kremet laks , brokkoli , fløte og revet sitronskall er en nydelig rett som går veldig fort å lage og som barna garantert kommer . Enkel og god pastarett med laks. Hell pastaen ned i sausen og tilsett spinat.


Server lakseretten med kokte mandelpoteter til, eller pasta om du heller foretrekker det. RAGNHILDS FLØTEBAKTE LAKS MED BROKKOLI. Finhakk hvitløk og bland inn i fløten sammen med salt og pepper. Skru ned varmen, eller trekk kasserollen av plata og tilsett fløten. Så kan du enten servere pasta , laks , brokkoli og saus hver for seg slik at . Foto: Michael Schult Ulriksen.


Lakseformen gjør seg. Kok pastaen som beskrevet på pakken. Dra kasserollen til siden. Ukens raske middagstips.


For de av dere som har kresne barn som meg, så kan denne retten enkelt tilpasses eller demonteres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg