tirsdag 23. august 2016

Beregne mat per person

Beregne mat per person

Lurer du på hvor mye kjøtt, saus eller grønnsaker du skal beregne per person ? Se hvor mye ribbe, pinnekjøtt eller kalkun du bør beregne per person i vår . Kjøtt med ben til gryteretter ‎: ‎2g maschmanns. Det kommer an på de som spiser. Vi viser deg hvor mye mat du skal beregne per person. Hvor mye er en porsjon?


Når man skal lage mat til flere, må man vite hvor mye som skal beregnes per person. Det er fort gjort å lage for mye mat om de ulike råvarene . Porsjonsberegning av julemat kan være vanskelig. Her får du oversikten over hvor mye du skal beregne per person av ribbe, pinnekjøtt, tilbehør, julefisk og . SAMMEN: Det er tid for å samles rundt god mat. Ifølge Matprat beregner proffene 1gram salat pr person. Normalt spiser en voksen person ca 5gram mat når de skal spise middag.


Grunnregelen når du beregner mat til mange, er at du får en halv porsjon ekstra for hver. Totalt 7gram mat per person i gryter eller supper som hovedrett. Last ned hele listen over mengde- beregning som PDF her.


Beregne mat per person

SPAR gir deg svaret på hvor mye mat du bør beregne per person. Det er ikke alltid så lett å vite hvor mye mat man skal kjøpe inn. Slik beregner du mat til mange. Pinnekjøtt (tørrvekt). Skal du ha fest med koldtbord og lurer på hvor mye mat du skal lage?


Målene er per voksen og tar ikke høyde for forrett og dessert. Melken har en tendens til å fosskoke akkurat i det du kikker . Med annen mat i tillegg, kan du kanskje beregne ca gram kjøttdeig pr lefse per . Geir har et lidenskapelig forhold til . Barn, ungdom, kvinner, menn har et ulikt inntak av mat. Så la oss fortære og skap . Ofte vil man nødig at det skal bli for lite mat og ender derfor opp med å kjøpe litt . Hovedintensjonen er at maten skal smake hjemmelaget.


Beregne mat per person

Vi var både stor- og småspisere den kvelden) Beregn minst per person. Det blir skilt mellom månedlige utgifter per person og utgifter som går på. Du kan beregne hva disse utgiftene er selv med Budsjettkalkulator . Jeg skrev for en tid tilbake et par poster om det å lage mat til mange (del og del 2). Koldtbord – per person.


Ta vekk talerkenen uten å herje for mye med ribba. Er det en dag i året du ikke har lyst til å ha kjøpt for lite mat , så er det julaften. Jeg blander meg ikke borti .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg