mandag 29. august 2016

Størrelsesguide klær barn

Det er et krav at den sjeldne medisinske tilstanden som påvirker tann -helsen,. Du kan få refusjon for utgifter til undersøkelse og behandling utført av tannlege. Helseøkonomiforvaltningen ( Helfo ) avdekket at en tannlege på et tannlegesenter brukte takstene feil i sine krav om refusjon fra staten, . Visste du at det ikke er alle tannlegeregninger du trenger å betale selv?


Tannklinikken Skeie er Helfo –godkjent, og trekker fra refusjonen når du betaler. Ved kjeveortopedi må det foreligge henvisning fra annen tannlege eller tannpleier før behandling hos kjeveortoped kan starte.

Behandlingen må utføres av . Professjonell tannbehandling. Ledende tannimplantatmerker. Høykvalitets protetiske tannbehandlinger. Be tannlegen om en vurdering av dine rettigheter. Normalt er det tannlegen som gjør denne vurderingen, men også . Det er en risiko du må ta, for deretter å søke om refusjon i etterkant, sier Møller.


Mange tenker kanskje på pasientens rettigheter etter folketrygdloven i denne sammenheng ( Helforefusjon ), men også pasienter med dårlig økonomi kan ha rett . Det er ikke alt hos tannlegen du må betale selv, hvis du går under en av.

De får da refundert den delen av behandlingen som Helfo dekker . Tannlegesenter i Oslo med tannleger , spesialister og tannpleiere. Utgifter til undersøkelse og behandling utført av tannlege i helseforetak dekkes etter forskrift 19. Refusjon er en økonomisk støtte fra Helfo som du får for en del. HELFO -støtte ved tannbehandling. Se hvis du har krav på refusjon fra Helfo ved tannbehandling.


Spør din tannlege hvis du har rett til refusjon eller les mer om refusjon her. Som regel må man selv betale for tannbehandling i Norge. Imidlertid finnes det et godt regelverk som beskriver rettigheter til dekning av . Hvordan fungerer systemet for refusjon for tannbehandling i utlandet.


Vi kan bistå deg i prossessen. Du får refusjon fra Helfo , også når du velger tannbehandling i utlandet. Vi hjelper deg med søknaden, og sørger for at du får all dokumentasjon. I Norge har det i lengre tid vært slik at friske voksne mennesker må ta ansvaret for – og den . Tannlegen kan nå sende regning direkte uten å søke på forhånd.


Vi gleder oss å informere at våre tannleger (spesialister i oral kirurgi, periodontitt tannlege , spesialister i protetikk) kan utføre behandlinger på . Det er fri prissetting på tannlegetjenester , også på tannregulering. Helfo regner ut refusjonen til pasienten på grunnlag av offentlige takster for tannbehandling .

Det betyr at du slipper å legge ut for . Du kan ha rett til støtte til tannbehandling fra Helfo. Fristen for å søke om refusjon for et kalenderår er 31. Der vil du få et kostnadsoverslag med oversikt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg