mandag 4. mai 2015

Korte vitser tørre

Hvem ringer man om man har et ødelagt toalett? Svar: Rørleggeren Rørleggeren ankommer og fikser toalettene (det viser seg å være to ødelagte toaletter) . De beste korte og tørre vitsene Norge har å by på! Gi meg alt det beste av korte og skikkelig tørre vitser ! Hvilket dyr i havet er mest opptatt av sikkerhet?


Disse er ikke tørre , men fant ikke noen tråd å putte dem.

Plutselig kjørte toget inn i en tunnel, og det ble bekmørkt. Småskolen skulle avslutte før jul med et stort julespill som alle var svært opptatt av. Men en dag kom lille Anders hjem og var aldeles utrøstelig. Hei, er det noen som har noen ekstremt tørre vitser ? Eller noen som ikke er så kjente?


Hva er fiskenes favoritt julesang? Skikkelige tørre vitser innlegg 11. Flere resultater fra forum.

Tørre vitser for store og små - og noen morsomme. Les våre tørre vitser og døm selv! Vil du høre en kort vits ? Gi gjerne tips til hva temaet for neste type vitser skal være.


Ekstremt tørre vitser , Norge. På denne siden finner du de beste vitsene og bildene som finnes på nettet. Far: Det gjør ikke jeg heller. Jeg vet ikke helt om dette kvalifiserer til å være en tørr vits.


I går spurte jeg om deres dårligste vitser på Snapchat, og gjett om dere svarte! Hundrevis av tørre , blaute, teite, morsomme og elendige . En vits er en vittighet eller kort historie med et overraskende poeng, som er ment å. En tørr vits er en tilsvarende enkel vits , men som sparer på virkemidlene. Her finner du et stort antall grove vitser med bra humor. Bare morsomme vitser hos grove- vitser.


Selve vitsen er ofte en morsom. Hvorfor tørre vitser kan slå til. Det kryr av korte vitser for . Vel,svarer kona tørt , -nå vet du hvordan jeg føler det!

Kort tid etterpå kommer en annen svenske, også med Folkevogn. Vet du hva det slappe og rynkete skinnet som skubbes opp. En norsk buktaler tok med dukken sin på en pub og fortalte svenskevitser.


Hvis svaret er nei, vennligst returner kortet da jeg snart er tom for kort. Latter gjør godt, har ingen bivirkninger, er billig, kan gjøres .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg