onsdag 27. mai 2015

Eggehviter oppskrift lavkarbo

Forvarm stekeovnen til 1grader. Mal mandlene og sjokoladen i en mandelkvern. Visp eggedosis av egg og melis.


Sørg for at melisen er klumpefri og dryss . Trekk kjelen vekk fra platen, og tilsett hakket sjokolade.

Du smeltar feitt, vispar eggedosis og vender det heile saman. Vi fekk grisa med sjokolade og rydda opp før frukost-svolten melde seg, . Risbarer med salte nøtter, sjokolade og kaffe. Masse deilig sjokolade.


Smelt sjokolade og smør. Bland sammen etter at . Mørkbrent kaffe går godt sammen med sjokolade , og egner seg derfor bra i.

Var i butikken deres i Oslo i dag og skulle kjøpe mørk sjokolade med eggedosis , den som bruker å være i Kong Haakon konfekten. Skuffelsen var stor da jeg fikk . Lag gjerne kremen dagen i forveien, eller husk å kjøle ned det smeltede smøret og sjokoladen godt. Egg og melis piskes til eggedosis. Verdens enkleste dessert kan varieres i det uendelige. Prøv en variant med sjokolade , appelsin og kanel!


Sett steikeovnen på 1grader. Hell smør og kakao i eggedosisen. Sikt inn det tørre til slutt og . Fyll i glasset og server med skje. Tips for barn: Et lite dryss med hakket sjokolade. Pisk egg og sukker til eggedosis.


Finhakk sjokolade og nøtter. Vend inn appelsinjuice i eggedosisen og topp med nøtter og sjokolade rett før servering. Kilde: Oppskrift og bilder er utarbeidet som.

Til sjokoladekremen vispes egg og sukker til tykk eggedosis. En skikkelig saftig sjokoladekake som går raskt å lage! Dette er en sikker vinner som er ferdig på minutter. Server eggedosis gjerne med bær og revet sjokolade.


En liten skvett konjakk eller hetvin løfter eggedosisen til nye høyder og gir en god . Eggedosis var mye brukt før i tiden. Dryss over litt revet mørk sjokolade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg