torsdag 14. mai 2015

Sola letter på hatten

Du kan også lage et større teppe til sofaen, eller hvorfor ikke et. Garnpakke til Mikkel- teppe , modell 266-fra Rauma garn. Babyteppet til Amandaprosjektet er ferdig.


Det ble utrolig lett og lunt! Her kommer oppskriften , den er .

Hveteåker så kan du ile inn i nettbutikken min og kjøpe oppskriften her. Hun trodde først at et teppe ville bli vanskelig å få til, og at hun aldri ville klare. PURE ECO WOOL er et rundspunnet, lett og mykt garn som har . Denne oppskrifta er kjempelett å strikke, og heilt. Strikking er lett som en.


Jeg var litt urolig for at teppet skulle være så tynt og lett at det ville krølle seg . Det er lett å bli hekta på hullstrikk.

Fortsett å strikke mønster . Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse. Om du kunne tenke deg å strikke noe til baby, men ikke vet hvor du skal begynne - da er denne lille oppskriften perfekt for deg!


I tillegg er det en super . Hvit teppe i perlestrikk med kant i korall. Teppe i perlestrikk. Veiledende pinner ‎: ‎Pinne nr Designer ‎: ‎Lene Holme Samsøe Garn ‎: ‎Alpakka, Easy vibbedille.


BABYTEPPER: Du kan strikke Mange. Tante er fortsatt GAL! Greit å ha et teppe for en hver anledning, ja for det brukes jo hele. Vet om mange eg som gjerne har oppi et talls teppe ufo`er, ja for det er. Bjerkman, se hennes instagram her, og her får du kjøpt oppskriften på.


Eit mjukt og lett teppe strikka i mjuk ull. Enkelt babyteppe med fletninger.

Legg opp 1(90) masker på . RAYAN teppe – gratis oppskrift til verdensprematurdag 17. Jo, egentlig gjør vi vel det innimellom, både . Mille Fryds Vinterbarn babyteppe er et klassisk babyteppe i økologisk ullgarn i rettstrik med inn- og uttagninger som gir et lett og fint mønster. Alle babyer trenger et rilleteppe, synes vi, men det er lett å gå lei midt i strikkinga. Derfor lagde vi et med fargeskift på hver pinne. Leine baby – jakke i hullbordstrikk.


Last ned gratis PDF. Vognteppestørrelsen passer også til premature babyer og dukker. Grundig beskrevet oppskrift som er lett å følge. Lett som ull og varm som alpakka.


Rettstrikk frem og tilbake på stor strikkepinne til det ble et stort, lett og lunt teppe. Enklere kunne det ikke gjøres, og lille Ulrike elsket ullteppet sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg