onsdag 27. mai 2015

Er du fornøyd med barnehagen

Ansatte i barnehagen fikk i en tidligere artikkel fortelle om sprø opplevelser med foreldre til deres. Stort sett er foreldre fornøyde med barnehagen sin. I hele november kan foreldre bidra til å heve kvaliteten i norske barnehager.


Foreldreutvalget for barnehager (FUB) og Utdanningsdirektoratet . Blant de 2barnehagene som foreldrene er mest fornøyde me er kommunale og 2private - og en er eid av Sykehuset Telemark.

Personalet der var dyktige og flinke med barna, og passet alltid på at det var nok voksne med . Jenta mi på år går på småbarnsavdeling, og det begynte bra da hun startet der år gammel, men nå har det blitt total utskiftning det siste . Bytte barnehage fordi vi er misfornøyd - Barn og. Småbarns foreldre som faktisk er fornøyde med. Flere resultater fra forum. Misfornøyd med barnehagen og de ansatte - Dagmamma og barnehage.


Ville bare høre litt fra andre i forhold til min situasjon. Min sønn går i en privat barnehage , som jeg (og eksmannen min) er veldig .

Er du fornøyd med leveringssituasjonen i din. Er dere fornøyd med barnehagen ? Utrolig fornøyd med barnehagen t ongan :) Fornøyd med alt, ingenting vi e misfornbøyd . Samtidig mener en del foreldre at maten og bemanningen kan bli bedre, viser . Ni av ti foreldre er fornøyde med barnehagene. Aller mest fornøyde er foreldre med barn i private barnehager, ifølge en undersøkelse fra . De kan synes ting er uklart, eller være misfornøyd med. Barnehagene i Norge får nok en gang veldig gode tilbakemeldinger fra foreldrene.


Er du misfornøyd med forhold i barnehagen må du ta det opp med barnehagens ledelse. Bolk Ute- og innemiljø. Hvor fornøyd eller misfornøyd er du med: 1. Tre av fire foreldre svarer at barna deres trives godt i barnehagen sin, ifølge en ny. Blant flere tusen barnehager ligger en av barnehagene på Romerike på norgestoppen.


Daglig leder i den private barnehagen deler sin . Espira Østrem barnehage topper fornøyd -listen sammen med Fladaberg FUS- barnehage. I Bardu og Balsfjord er tallet høyere.

Foreldre med barn i private barnehager er mest fornøyd. Foreldreundersøkelsen forteller oss at de fleste foreldre er fornøyd med barnehagen , sier stortingsrepresentant og barnehagepolitisk . Brukerundersøkelsen for barnehager viser at de foresatte ved Tertnesparken er aller mest fornøyd i hele kommunen. Og atter er det de private barnehagene som får høyest score både i . Kristiansan sier de er svært (66) eller ganske (29) fornøyd med barnehagen totalt sett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg