torsdag 7. mai 2015

Nakenkake bryllup

Vi forteller deg alt du trenger å vite for å male kjøkkenfrontene selv. Grunning: Etter pussingen er det på tide å male grunne flaten. Etter en stund bestemte Anna seg for å male hele kjøkkeninnredningen i sin. Start med å vaske med Original Forvask og slip lett med fint sandpapir før du maler.


Veldig hyggelig at flere er blitt inspirert til å fornye kjøkkenet ! Jeg har fått en del spørsmål. Etter befaring har du bedre oversikt over det som er kjekt å få gjort, og det som . Den gamle eieren er innom leiligheten for å male til bilder og visning. Veggene er blitt grønne, men kjøkkenet er ikke rørt. Sist viste jeg dere bilder fra vår stue, men i dag deler jeg noen FØR og ETTER bilder av vårt kjøkken og håper at det kan være til inspirasjon. Men etter ètt år med oppussing så skal eg fint klare å leve med det ;).


Før og etter oppussingen hos Louise. Kjøkken før og etter oppussing. Det hender jeg får lyst til å male veggene her, men det går fort over.


Er du bare lei av kjøkkenet eller ønsker å friske opp litt før du skal selge bolig? Du kan male dine gamle kjøkkenfliser med en maling som tåler fettflekker, fukt og søl. Hvordan male kjøkkeninnredning. Lyst til å male kjøkkeninnredningen , men ser mørkt på den omfattende jobben? Det er brukt Lady Supreme Finish . Ventilator og fliser før og etter.


FØR OG ETTER : Det mørke og tunge kjøkkenet har nå blitt lyst, lekkert og åpent. Helt ny På kjøkkenet ville de lysne vegger og tak, samt male. Velger du også å male kjøkkenveggen bak kjøkkenbenken , som er ekstra utsatt for søl, bør du i tillegg. Send før - og etterbilder til journalisten. Har du et gammelt kjøkken – hva med nettopp å male det i grått?


Etter år i samme hus på Kolbotn var de klare for en fornyelse, kunstner Guro. Ellen Skifjeld syntes det var som å stange i furu å komme inn på kjøkkenet før oppussingen. På tide å male om kjøkkenet ? Få tips, gode råd og all inspirasjon du behøver for en velykket oppussing av kjøkkenet hos Beckers Maling. Ved å male kjøkkeninnredningen kan du få et helt nytt kjøkken uten å. Sparkling og sliping tar du etter grunningen. Her er tips til deg som vil male kjøkkeninnredningen.


Ved kjøkkenfornying bør du ha disse tipsene i bakhodet før du setter i gang. Bytt knotter og håndtak på kjøkkenskap etter at du har malt dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg