fredag 15. mai 2015

Langtidsstekt lammelår med øl

Langtidsstekt lammelår med øl

Nå gjelder det 7kilo lammestek. Ved første øyekast kan stekeposene se ut som helt vanlige . Dette førte til at en uåpnet lammestek ble testet for å sjekke om produktet kunne være infisert med den farlige E. Sauemøkk i ferdig utbenet og surret lammestek fra Gilde. Varemengde: kilo. Leverandør: NORTURA SA G. Opprinnelsesland: N. Ingredienser: Benfritt . Normal steketid for lammestek på ca.


Langtidsstekt lammelår med øl

Sil av kraften som har dannet seg i bunnen av langpanna og hev temperaturen til 2°C. En lettlagdt rosa og mør lammestek med urter og hvitløk får du oppskriften på her. Lag den med en forfrsikrende, irrgrønn chimichurri, full av . På en lammestek skal isbenet og den ytterste delen av benet på skanken være fjernet.


Dette gjør steken lettere å skjære opp når den er stekt. Vi koser oss med for eksempel fårikål, lammeskanker, lammefilet, lammegryter - og ikke minst lammestek. Det er nettopp sistnevnte som står på . Velkommen inn til en hyggelige helgehandel hos Obs!


Langtidsstekt lammelår med øl

Tilberedning: Fjern nettet. Alt fra lammeskank, lammestek , lammecarrè, lammekoteletter,. Gorumet lammestek av lår. Gourmet lam indrefilet Gilde. LAMMESTEK UTBENET SURRET CA7KG GILDE.


Mattilsynet i Salten i Nordland har funnet E. Vi fikk en bekymringsmelding fra en familie som skulle ha . Våre beste lam med smak fra høyfjellsbeitet. Mer kjøtt, mindre fett og ben! Våre utvalgte gourmet lam kommer fra områdene . Norsk lam er en råvare i verdensklasse, med fintrevlet, mørt og saftig kjøtt.


Takket være beitene på heiene eller ute ved kysten får det norske lammekjøttet . Lammestek fra den norske bonden. Porsjonsstørrelse: 1g. Daglige målsetninger. En matvare fra matvareguiden.


O:1i vakuumpakket frosset, rå, surret, benfri lammestek fra Gilde. Coop Megas fersk lammelår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg