mandag 18. mai 2015

100 Spørsmål drikkelek liste

100 Spørsmål drikkelek liste

SPØRSMÅL (SNUSLEKEN). Alle peker på den personen som passer beskrivelsen best! Hvem i rommet er en utrolig enkel og morsom drikkelek. Skal ha en drikkelek hvor vi trekker lapper med spørsmål ala hvem har oftest sex ? Da skal alle peke på den . Pekeleken er den villeste partyleken du kan spille med vennene dine.


Spillet som lar alle fordommer komme ut! Mer enn 3spørsmål ! Det finnes mange drikkeleker , noen mer kjente enn andre. Anbefalt deltakere: 3- 100. Her er en drikkelek som kan ta helt av.


Man skal drikke ofte under denne sangen og det er lurt å holde seg til noe med lav prosent, med mindre man har noen å . Med over 3spørsmål og oppgaver på norsk, som til dels er relatert til norske forhold og kjente nordmenn, skiller Nødt eller. Denne appen får ikke plass på listen over de essensielle appene:. Nå vil jeg snart lansere en ny drikkelek kalt HVEM I ROMMET. Her finner du både kjente drikkeleker , og noen du kanskje ikke har hørt om.


Denne uken lanseres drikkelek -appen Børst. Fadderstyrene i Bergen har valgt å ikke ta denne i bruk, selv om de har fått tilbud om å bruke . Hundre spørsmål drikkelek , hiv en gjenstand til den personen i rommet som passer utsagnet best. Men spørsmålet var jo hva jeg foretrekker, så da blir det uansett å ringe. Likevel står det øverst på listen Ellers elsker jeg å spise ute, og å få . Denne har samme utgangspunkt som pass the question, men her er det om å gjøre å stille det mest pinlige spørsmålet ? Er dere med og hvem . Reglene er enkle og det er utrolig gøy å spille!


Den er gratis, så last ned og prøv! Spørsmål er den nyeste, norske drikkeleken i App Store! Det er egentlig et barnekortspill som fort kan bli en drikkelek med litt. Den som har vært ute får så anledning til å stille tyve spørsmål , og det er bate.


100 Spørsmål drikkelek liste

Personen som leder leken lager på forhånd en liste over ting som skal hentes fra. Individuell skriftlig eksamen i IDR 1Aktivitetslære Mandag 17. Best Voice Changer Apps with Saved Recordings List.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg