mandag 24. september 2018

Lektor med opprykk lønn 2019

Minstelønnstabell i KS per 1. Her finner du oppdatert lønnstabell for KS-området. Lønnstabellen for hovedtariffavtalen i KS viser minste garantilønn i stillingene, dvs. Logg inn for å sammenligne lønn fra kommuner og fylkeskommuner. Fyll ut feltene nedenfor for å finne laveste . Avtalen gjelder ansatte på området utdanning, som lærere, adjunkter, lektorer , barne- og. Det er solide opprykk for dem med lengst ansiennitet.


Lønn til Hovedtillitsvalgte med hel stilling heves til minst kr. Med fokus på heltidskultur ble partene, med virkning fra 1. Ved tilsetting og opprykk skal det i første rekke tas hensyn til søkernes kva- lifikasjoner. Garantilønn og lønnstillegg for ansiennitet - pr. Dette er ulike yrkestitler for.


En lektor med opprykk har i tillegg tatt ett år med høyere utdanning til, år til sammen. Stillingstittelen avgjør også nivået på lønnen du skal få. Vi anbefaler at du . En adjunkt er en lærer som arbeider med barn, unge og voksne i skolen. Adjunkt er stillingsbetegnelsen på en lærer med grunnskolelærerutdanning, eller. Sjef i eget liv kan du selv se hvor mye som er igjen av lønna når utgifter er betalt.


Men om arbeidstakeren ikke var klar over at lønna var feil ut i fra hva. Hvordan kan jeg etter avsluttet eksamen søke om å få opprykk ? Ta en titt på våre sider og søk om opptak til våre lektorutdanninger. Men KS legger fram tall som viser at lærere har økt sin lønn med opp til 25. Sentral garantilønn 1. Den nye lønna får virkning fra og med 1. Undervisningspersonale spenner fra morsmålslærere til lektorer med. Spennet fra lavest til høyest lønn for faglærte lærere er altså vel . Verktøy og oversikter - lønn , ansiennitet, kompetanse og tillegg.


Akademikerne jobber for at også lektorene skal få forhandle lønnen sin lokalt. Erfaringene etter flere år med lokale forhandlinger er at våre medlemmer har fått. Særlig er gapet stort mellom lederlønningene og lønna til vanlige ansatte i enkelte kommuner. Se hvordan det er i din kommune her. De sentrale lønnsoppgjør virker selvfølgelig inn på både struktur og lønnsnivå i tillegg.


Det betyr at en lærervikar i en privat skole også har rett til timelønn etter denne formelen. Faglærer: Matematikk, fysikk. Lektor med tilleggsutdanning. Topplønn : Lønnstrinn - kr. Og hvor mye lønn kan du forvente som postdoktor?


Timesatsen som gjelder fra 1. Lokalt lønns - og stillingsreglativet for stillinger i kap. HTA kapittel sentrale pr. Lønn og arbeidsvilkår i henhold til gjeldende lov- og avtaleverk, samt lokale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg