fredag 21. september 2018

Lagkonkurranser fest

Lagkonkurranser fest

Ressursmateriell i kategorien lek og konkurranser. Lek og konkurranser. Her er en oversikt over KFUK-KFUMs ressursmateriell.


Jeg har plukket ut glimrende leker som gir festen et løft Du har kanskje fått med deg at johnsteffensen. Del gjestene inn i lag og still de lagvis opp i kø. Den fremste i hver kø starter med en øl i hånden. Denne tar de med seg og løper ned til et . Noen som vet om noen sinnykt tøffe leker?


Kan godt være slike. Festleker for voksne. Inspirasjon til leker som får opp stemningen ved middagsselskapet, firmafesten eller barnebursdagen. Hvor godt kjenner du partneren din? Vi skal styrke lagånden og le sammen på jobbseminaret!


Lagkonkurranser fest

Dere er supersnille som gir meg ideer! Gode artister styrer en fengende lagkonkurranse fylt av sang og musikk – i bakkant av middagen. Oppgaver, bilder og filmklipp presenteres på . Sangleker, festleker og selskapsleker til bryllup, konfirmasjon, bursdag, sanger til fest og jubileum, julebord leker, drikkeleker.


Dette skaper fort mye latter og gode . I en femkamp vil dere konkurrerer mot hverandre i håp om at laget samler nok poeng til å vinne. Uhøytidelig morsom konkurranse. Skal ha bursdagsfest om ikke lenge og tenkte å ha litt aktiviteter som vi voksne kan gjøre. Feirer min 25års dag så da skal det huskes . Aktiviteter på fest. Det er ikke alltid vi tenker over at drikkeleker kan være ekskluderende.


Lagkonkurranser fest

På lørdag klokka 14:går fellesstarten i lagkonkurransen. Konkurranse, Norsk o- festival lagkonkurranse 8-12. Arrangørorganisasjoner, Hedrum OL Lardal OL Larvik OK.


Status, løpsrapport sendt inn. Det er lagt opp til lagkonkurranser hvor vennegjenger kan kjempe mot . Er du rekrutt og har lyst til å være med på lagkonkurranse ? O-festivalen arrangeres i år av Fossum IF og det arrangeres løp fredag til søndag på . Skøyting er også en populær fritidsaktivitet, og det arrangeres konkurranser og aktiviteter for. Det arrangeres også lagkonkurranser i hurtigløp, såkalt lagtempo.


Lagkonkurranser fest

Sarpsborg Arbeiderblad. Arendal Vinterfestival er en bred festival for barn, ungdom og voksne, med vinteraktiviteter og kulturopplevelser. Det er flott å møte venner, å distrahere fra problemer og hverdagen, ha en støyende fest ! Jeg skulle ønske at treningsleiren skal foregå i en . En form for lagkonkurranse er nok lurt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg