tirsdag 11. september 2018

Helsestasjon bergen gravid

Helsestasjon bergen gravid

Helsestasjon for gravide og småbarnsforeldre med rusproblem. Her kan du få råd og veiledning fra blant annet lege, helsesykepleier, jordmor, . Områdeplan for svangerskaps-, fødsels- og barselomsorg i Helse Bergen 08. Bergen kommunes nettsted - informasjon og tjenester for innbyggerne i Bergen.


Med andre ord har helsestasjonen har en plikt til å tilby gravide å gå til . Gå inn via hovudinngangen, og ta kontakt i resepsjonen. Om natta er inngangsdøren låst, og du må ringe på klokka til . Dersom det oppstår problem i graviditeten som krev spesiell . Konsultasjoner, kurs og veiledning. For at du skal ha det bra under svangerskapet, vil du som gravid få tilbud om åtte gratis konsultasjoner hos lege eller jordmor, også kalt svangerskapskontroller.


Gravide som får oppfølging fra jordmor, får friskere barn og en tryggere. Ingvill Marie Thuresson hører til Østbyen helsestasjon i Trondheim, . Jordmor tilviser den gravide til screening ultralyd og andre undersøkingar og. Straume helsestasjon. Samtale om samliv og . Mangel på vitamin Bog selen hos gravide kan skade utviklingen av. På helsestasjonen i Ytrebygda utforsker to babyer hverandre på gulvet mens.


Universitetet i Bergen viser at mangel på vitamin Bhos gravide og . Tilbodet får du hos fastlegen din eller hjå jordmor på helsestasjonen. Kvinneklinikken i Bergen for tidleg oppfølging etter fødsel. Jeg vil ikke gå til solheimsviken helsestasjon flere.


Noen som har en å anbefale? Graviditeten innebærer både fysiske og psykiske endringer for mor og det . Norsk tittel - Nasjonal retningslinje for gravide i legemiddelassistert rehabilitering (LAR). Det gjør de også på helsestasjonen i Bergen. Ta kontakt for en uforpliktende samtale-. Om du vil, kan du være.


BA har spurt flere jordmødre ved helsestasjoner i Bergen om hvor vanlig. Jordmødrene våre forteller at de få gravide som snuser, stort sett er i . Andre viktige telefonnummer. For kvinner som skal føda og gravide med bekymring som ikkje får kontakt med jordmor eller.


PÅ helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. Undersøkelse og behandling skjer på en konfidensiell og profesjonell måte da gynekologiske problemer ofte er av personlig og intim natur. Nasjonal faglig retningslinje om gravide i legemiddelassistert rehabilitering (LAR ). Solheimsviken helsestasjon , Bergen.


Illustrasjonsfoto Gravid kvinne handler matvarer. Jorun Krogstad ved Landås helsestasjon i Bergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg