torsdag 13. september 2018

Borddekking rustikk

Moderne og rustikt , lunt og trendy. Her får du alt på en gang. Varme høstfarger på en nøytral base. En bugnende potte med høstblomster midt . Vi får mange spørsmål om hvordan man kan pynte til et rustikk tema - og her er vårt forslag.


Håper det er til inspirasjon!

Trenger du inspirasjon til borddekking ? Vi har samlet nyttig informasjon og smarte tips til hverdags og fest. Les våre artikler og bli inspirert! Det har en rustikk og flott organisk overflate og det er ikke to tallerkener som er like. Særlig når man dekker et rustikt bord kan det være fint å ikke bruke duk. Tagged borddekking , høst, inspirasjon, Tips . Banner gull – Mr og Mrs.


Legg til i ønskeliste loading.

Produktet er lagt til! Vi valgte en sart og naturlig fargeskala, med . Det rustikke trebordet er uten duk, selv på julekvelden, og på det står det en herlig blanding av keramikk og vintagepynt. La borddekking bli en lek! Et nydelig dekket bord er alltid hyggelig, både for deg og gjestene dine.


Borddekking er en kunst – men med litt hjelp er det faktisk noe alle kan klare. Denne Pinnen ble oppdaget av Tonje Svaeren. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Rustikk borddekking til påske.


Pynt med gule silkebån påskeliljer og rosmarin. Duk og servietter i lin gir litt mykhet til bordet, og gjør samtidig . Sett av tid til borddekking og dekorasjoner. Rått og enkelt, med tallerkener i steintøy, linservietter, grønt på bordet og kobberfarget bestikk. En enkel oppdekking for et rustikt bryllup.


Som jeg digger det rustikke - og litt skjøre uttrykket på slike borddekkinger! Rutete servietter sammen . Designsalg - Opptil rabatt! Ta en tur i skogen og plukk med deg kvister, kongler.

Nettbutikk og fysisk butikk med klær og interiør - Rask levering! Merker som Lene Bjerre, Lexington, Riviera Maison, Kaffe . Til bryllup, konfirmasjon og andre festligheter. Steg for steg til hvordan du kan dekke og pynte bordet rustikt og sommerlig.


Bruk stegene som inspirasjon for din neste borddekking og middag. De kraftige HERRINGBONE bordløperne i en vakker fiskebensvev er både egnet i en koselig og rustikk borddekking , men kan også lett fungere i mer formelle .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg