mandag 30. oktober 2017

Soho sjokolade

SOHO tok to år å utvikle, men etter bare tre år på markedet ble sjokoladen. Ti år tilbake forsvant Soho - sjokoladen fra markedet, men nå er den tilbake i en pose med tre andre kjenninger, Stratos med nøtter, Smørbukk . Få Nidars soho sjokolade tilbake! Kjære Nidar: Vi VIL ha SOHO - sjokoladen tilbake!


Mener å ha lest et sted at den aldri vil komme tilbake igjen, Nidar som sier det. Og grunnen skal være at den ble lagret feil i butikkene og .

Mange av oss husker kanskje Soho , sjokoladen med den særegne formen med stivpisket yoghurt og sprø crisp. Etter kun tre år i butikkhyllene . Det eneste jeg liker med Soho , er navnet. Men sjokoladen i seg selv er en karikatur av det verste Freia (eller hvem fegelein det var) noen sinne . Nidar relanserer yoghurtsjokoladen Soho , og begynner produksjonen neste uke. Sjokoladen , som kom på markedet i . Når det gjelder sjokolade , virker hukommelsen hos de fleste ganske.


London – Book overnatting til ekstra gode priser! Fantastic location in the heart of Soho.

MarieBelle Cacao Bar and Tea Salon, New York by. Jeg ønsker å kompilere en liste over utgåtte sjokolader, og mottar gjerne . Nidars statussjokolade, Soho , er trukket fra markedet. Pensjonistene har nå bare mokkabønner og mokkatopper igjen de gule eskene med sånn neger-figur utenpå. Yoghurt- sjokoladen ble et prestisjetap for . Compare SOHO Urban Eatery food prices with restaurants that are nearby and.


Ja den er i jubileumsposen til Nidar. Bamsemums med banan blant annet. Men posen kommer i begrenset opplag da så den . Husker du SOHO - sjokoladen ? Kan lages både med og uten sukker. Ei venninne av meg jobba på Europris i den tiden den ble tatt ut, og de hadde tenkt å kaste alle sammen til fordel for . Den var så alvorlig god!


Jeg har også prøvd det brede spekteret av sjokolade der. Det er det nemlig mange her i landet som gjør! Jeg vil absolutt anbefale dem alle.


SoHo kan også være en god gave når du besøker vennene dine, . Jeg kan jo si meg enig i at den mittet litt om den gode gamle SOHO sjokoladen , bare at SOHO er var mye bedre. Melkedrøm er sjokolade med .

Snart kan Soho -fansen sette tennene i den etterlengtede 90-tallssjokoladen. De har ventet, spurt og mast. Laksepølser, saft fra Fanta, velværeserien Explore, sjokoladen Soho og serien med fryste middagsretter fra Gilde er også klassikere når vi . Brewers Oat by Trondhjem Mikrobryggeri at Trondhjem Mikrobryggeri. Røde bær, kaffi, godt integrert røyk, Soho sjokolade. Han skulle treffe noen venner på en ny bar i Soho og hadde håpet at Nancy og Rose.


Cornflakes var én ting, men havrekjeks med sjokolade var å gå for langt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg