mandag 9. oktober 2017

Laks og pasta sunn

Ny og spennende vri på pastaen ! Enkel, rask og sunn middag. Bland den ferdigkokte pastaen og grønnsakene i en ildfast form. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet.


Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for .

Legg igjen en kommentar. Laks og fullkornspasta. Er du glad i fisk og pasta ? Da er denne retten . Kremet pasta med laks , spinat og erter er en fantastisk hverdagsmiddag for hele familien!


Fra start til slutt tar det under en halvtime å få denne . At dette er et måltid . Skjær laksefilten i serveringsstykker. Frossen fisk må tines først.

Krydre med salt og pepper. Barn liker både pasta og laks , så pastalaks blir nok en rett som faller i smak. Den er også rask og enkel å lage, så dette blir en oppskrift du helt sikkert vil prøve . Slik lager du kremet pasta med laks : 1. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Nå som hverdagen er tilbake for fullt, passer det med kjappe og gode middager.


Her har jeg laget en rett med stekt laksefilet på en seng av . Pasta med laks er kjempegod hverdagsmat. Også er det så enkelt og raskt å lage. Alle oppskriftene du finner her er unnagjort på under 30 . Sunn og god mat for hele familien! Ovnsbakt laks med pasta og erter.


Denne salaten med laks og pasta , sitron og bladpersille er utrolig frisk og passer perfekt i matboksen. Prøv denne oppskriften på pasta med laks og pesto! Derfor er det den perfekte hverdagsretten. I denne oppskriften . Krema laks- og pastagrateng - LINDASTUHAUG.


Fetamarinert laks med couscoussalat.

Til: porsjon, 4kcal per porsjon. Rett før servering tilsettes den ferdigkokte pastaen og den strimlede laksen oppi sausen. Du kan servere et godt brødmåltid som er mye sunnere en varm lunsj med billige fiskeboller og hvit pasta. Problemet er nemlig at kjøper du . Og kanskje viktigere enn. Pastaen blir mye sunnere når den blir grønnere.


En deilig pastarett med krydret laks , knasende sprø grønnsaker og smak av sommer. Noe jeg ofte savner når jeg skal lage middag er pasta. Dilemmaet er at pasta inneholder mye kalorier, så det er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg