onsdag 25. oktober 2017

Foreldreovernattingshuset rikshospitalet

Det er et sted der foreldre kan bo, lage mat og slappe av når barnet er på sykehuset. Foreldreovernattingshuset ved Oslo universitetssykehus, Rikshospitalet. Lungelegen på Rikshospitalet har vært tilbakeholden når vi har spurt om å øke. Da det nye Rikshospitalet var ferdig i 200 var det avsatt få og lite tilfredsstillende overnattingsmuligheter for foreldre til syke barn. Aker: Radiumhospitalet: Rikshospitalet : Spesialsykehuset for epilepsi – SSE: 5. Mangler: foreldreovernattingshuset ‎ Må inneholde: foreldreovernattingshuset www.


I 20ble det gjennomført ni Hjertekafeer på Rikshospitalet , samtlige. Foreningen for hjertesyke barn www. Nettsted oppdragsgiver: rikshospitalet. Nytt foreldreovernattingshus på Rikshospitalet.


Det er behov for flere overnattingsplasser ved Rikshospitalet. I travle perioder er det ikke nok foreldrerom. Etter hvert kom også faren og jeg til Rikshospitalet. Vi måtte flytte til foreldreovernattingshuset i den andre enden av sykehuset. Høsten 20var det offisiell åpning av det nye foreldrehuset på Rikshospitalet i Oslo.


Har vært på ForeldreOvernattingsHuset på Rikshospitalet for å levere bøker og DVD-er. De trenger avkobling fra sine alvorlige syke barn. Etter bare noen timer var vi på vei til rikshospitalet med ambulansefly, og hun var kritisk.


Vi bor på noe som heter foreldreovernattingshuset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg