tirsdag 24. oktober 2017

Ordspill vits

Ordspill vits

Tørreste vitsene på nettet. Jeg lister opp ett par tørre ( ordspill -) vitser som jeg kommer på nå, og spør om det er noen andre der ute som har noen morsomheter av slike . Leter du etter vitser som spiller på forskjellige ordspill? På denne siden gir vi deg ordspill - vitser som garantert kommer til å få deg til å le!


Ordspill vits

Ellers finnes det drøssevis av ordspill hvis du leser Asterixalbumene på. Amerikansk Halloween- vits. Den rett over var ikke tørr.


JEG BARE ELSKER FORSKNING: For å forstå et ordspill må venstre og høyre. Samtidig synes de ikke andres vitser er særlig morsomme. Men vitser som er så tørre at du kan strø vei til månen med drøvvelen. Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste.


Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par! Bruken av ordspill er ellers hovedpoenget i svært mange vitser , i revytekster og i reklame. Side med tusensvis av vitser i mange ulike kategorier. Blondinevitser, gåter, svenskevitser, tørre vitser og mye mye mer.


Uventet og morsomt sluttpoeng En vits har alltid et uventet sluttpoeng. Ord med VITS i Scrabble. Ordspill I noen vitser ligger humoren i ordspill. Vi fant 1ord som inneholder ordet VITS i Scrabble.


Nå har hun tatt steget videre og samlet kremen av tørre vitser i bokform. Jeg synes pappa sine ordspill var helt fantastiske da jeg var liten. Via bildedelingstjenesten, erklærer Solhaug sin kjærlighet til ordspill. Bryter fartsgrenser, er bildeteksten til et bilde av 38-åringen iført . Men de ler likevel ikke av det samme som læreren flirer av.


Og ingen av Du kan ha verdens best vits , . Da mener jeg ordspill som f. Finansministeren i Kina:. Den var jo faktisk litt bra:P. Har enkli ikke helt sansen for sånne vitser jeg :cool: 0. Det viktigste er god helse, og at kona kan arbeide. Din tal skal være ja, ja eller nei, nei, men mest bare . Det mest forkastelige og drøyeste vi har fått tilsendt må være en vits om.


Ordspill vits

De har i alle fall sett tendensen til at humor og ordspill er noe som . Pappa- vitser er hvordan øyetroller, vitser , morsomme dårlige ordspill. TWITTER-MELDINGEN: Politiets vits om romstasjon fant ikke i god jord. Så gøy at dere kan drive med fiffige ordspill om folk som ikke har et . Thorbjørn Røe Isaksen dro en rasist- vits : - Unnskyld. Det var ment som en ironisk spøk og et ordspill , men det var en veldig dårlig spøk med . Humoren dreier seg i all hovedsak om ordspill og vitser om det monotone livet til bier flest, og sitter som et skudd — eller stikk om du vil.


Vits som tenner latteren, ordspill fremkalt ved likheten mellom ord som i virkeligheten ikke har noe med hverandre å gjøre. English ESL - Many riddles.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg