fredag 6. oktober 2017

Lynnedslag siste døgn

God grillet kylling med friskt fyll og søtpotet som egner seg veldig godt til grilling. Bland mykt smør med revet skall fra en lime, litt hakket timian, . Denne Pinnen ble oppdaget av Veronica Oppheim. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Ovnbagt laks er jo virkelig lækkert i sig selv, men det bliver kun endnu bedre af at få selskab af sådan en frisk klat limesmør.

Lækre rejer på spid penslet med frisk limesmør. Rejer smager fantastisk, når de bliver lavet på grillen. Klik her og prøv for dig selv. Lag en stor form i dobbel folie, del opp og fordel: brokkoli.


Jeg tror, at folk er så vilde med disse pandekager, fordi de på. Det er vår med lange lyse netter som passer perfekt for skalldyrfest med hvite viner og godt tilbehør. Kokt kongekrabbe med soya— og limesmør.


En herlig og litt original skalldyrsaus.

Stekt kveite med risotto og limesmør. Kveite er en eksklusiv og nydelig matfisk. Er så heldig å ha litt i fryseren og da må forskjellige oppskrifter . Reker kan jeg spise i bøtter og spann! Moro med en liten tvist, marinere dem i kryddersmør . Grillet laks med limesmør og melonsalat.


PT0M sværhedsgrad Let. Chili og lime gir den grillede maiskolben ekstra god smak. Spinatpandekage med limesmør , mums! En frisk og smakfull laksemiddag, jeg serverte den med ovnsstekte potetskiver og en deilig capresesalat. Til personer skinn og . Brug til: - Smelt lidt limesmør over et fad med bagte rodfrugter.


Passer perfekt til bagt hvide fisk, læg en pæn klat limesmør på fisken sammen med friske urter. Her er Christer sin sommeranbefaling! Kammusling med limesmør.


This Pin was discovered by Gro Svenberg. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Her finder du en lækker opskrift på Rejespyd med limesmør. Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer. Torsk med søtpotet sjalottløk soya lime smør. Ida Marie Aamot Storbakken. Kategorier: (Visited times, visits today) . Du kan bruke ferdigkokt hummer, men det smaker aller best med nykokt, gjerne . LIMESMØR lime 1g romtemperert smør ½ ts maldonsalt.


Grønne pandekager med limesmør. Til julefrokosten i Tandselle havde Doddi lavet pandekager med spinat. Opskriften er fra “Plenty”af Yotam .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg