tirsdag 24. oktober 2017

Mikrobølgeovn slår gnister

Mikrobølgeovn slår gnister

Bruk ikke mikobølgefunksjonen med tom ovn. Derfor gnistrer metall i mikrobølgeovnen. VIDEO: Se hvor raskt aluminiumsfolie slår gnister. Fem ting du aldri må sette i mikrobølgeovnen. Servise som utløser en slik.


Mikrobølgeovn slår gnister

Tingene du ikke skal legge i en mikrobølgeovn. Putter du maten inn i mikrobølgeovnen , setter styrken på fullt og trykker på start? De aller fleste husstander er i dag i besittelse av en mikrobølgeovn. En mikrobølgeovn (også omtalt med kortformen mikro eller mikroovn) er en type steke-.


Metalldeler må ikke bli med inn i mikroen, ellers kan det slå gnister. ADVARSEL: Slå alltid av apparatet før du skifter lyspære. Mikrobølgeovnen er beregnet til oppvarming av mat og drikke. Har aldri hatt mikrobølgeovn før i våres. Var å byttet mikrobølgeovnen , men er sånn på den jeg fikk igjen.


Mikrobølgeovn slår gnister

Gnister kan ødelegge glasset på innsiden av døren. Linjene vises ikke for grilltrinnet eller mikrobølgeovnen. BRUK IKKE DIN MIKROBØLGEOVN for å tørke tekstiler, papir, urter,.


Det slår gnister og ryker. Slå på mikrobølgeovnen ved å trykke på. Du risikerer også at boksen slår gnister og skader ovnsrommet. Slå av apparatet og trekk ut strømledningen eller. Dersom det blir varmt eller det oppstår gnister , er det ikke egnet . Noen ganger kan en mikrobølgeovn bare gnist når den er slått på eller av.


Mikrobølgeovn slår gnister

Hvis kontaktene ikke flusher . Les disse veiledningene grundig før du bruker mikrobølgeovnen , og. Lysbue eller gnister a. Mad eller væske tidligere spildt inde i apparatet eller fedt akkumuleret på den indvendige sider eller top, kan . Etter at mikrobølgeovnen har blitt slått av, fortsetter retten å bli tilberedt i en kort periode. Ta hensyn til dette og . Stopp mikrobølgeovnen straks hvis noe utstyr forårsaker gnister. S: När annan effekt än 1 används, slår ugnen automatiskt på och av effekten. Barn må bare bruke mikrobølgeovnen når de har fått.


Der findes mange skrøner om mikrobølgeovnen. Bruksanvisning MIKROBØLGEOVN. Kan forårsake gnister og brann i ovnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg