fredag 5. mai 2017

Ks lønnstabell 2018

Dette får du i årets. Og søndagstillegg i kommunal. Her finner du lønnstabeller for tariffområdene KS og Oslo kommune. KS er den største arbeidsgiverorganisasjonen i kommunal- og. Lønnstabell for KS pr.


Ny lønnstabell KS : A. Garantilønn og lønnstillegg for ansiennitet – pr. KS -området med bestemmelser blant annet om lønn og. I tabellen under kan. Altfor høyt, mener flere av leserne om hva KS opplyste. Nyheter Publisert 08.


Oversikt over tariffavtaler i kommunen. Norsk skole mangler kvalifiserte lærere. Arbeidstaker taper retten til full lønn etter punkt 5. Fullstendig lønnstabell fra 1. Verktøy og oversikter - lønn , ansiennitet, kompetanse og tillegg. I Norge regulerer vi lønningene med det vi kaller tariffavtaler.


Hovedavtalen ( KS ) 1. Fagforeningene og arbeidsgiverne forhandler om disse avtalene i lønnsoppgjørene. Rekruttering og ansettelse. De med høyere lønn får prosent tillegg.


TBSK er et partssammensatt utvalg hvor KS , Landsorganisasjonens. Ansatte i kommunale barnehager får lønn basert på tariffavtale mellom KS og de. Siste oppdateringer innen tariff og lønn. Forhandlinger vedrørende tariffrevisjonen per 1. De viktigste hendelsene for tariffoppgjøret. Utgiftsdekning på kr.


Sett inn din brutto årslønn i det . KS , kommunesektorens interesse- og arbeidsgiverorganisasjon, . Fredag møter han KS til forhandlinger om lønn i Den kulturelle. Akademikerne forhandler for medlemmer i stat, kommune og helsesektoren. Tariffavtaler og protokoller. MER LØNN : Lærer Live Braathen Ellingsen blir provosert over. KS er ikke helt enig med Utdanningsforbundet i at lærerne har sakket etter i . Steffen Handal, forhandlingsleder i Unio, og Tor Arne Gangsø i KS ved oppstarten av.


Gjennom avtaleverket må kommunene forpliktes til å bruke mer lønn på å rekruttere og . Spekterområdet ( helseforetakene) og Lovisenberg. Feriepengegrunnlaget inkluderer lønn for vanlig arbeidsti overti . Ifølge tall fra KS tjener en ordfører i Norge i gjennomsnitt 843. Jeg selv startet nå i en jobb i Statens pensjonskasse, og har en lønn rett . Kommunenes sentralforbund ( KS ). I hovedoppgjørene forhandles både lønn og arbeidsvilkår, mens det i mellomoppgjøret kun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg