onsdag 24. mai 2017

Borddekking jul

Kremmerhuset har masse fine. I dette blogginnlegget vil jeg dele mine beste tips til borddekking til jul. Kanskje du skal holde julaften, nyttårsaften eller annet juleselskap . Dekk bordet med stil og gjør det riktig. Her er en oversikt som du kan følge når dagen er kommet og bordet skal dekkes.


Flere har en bestemt julestil de alltid bruker, mens andre liker å utforske litt nytt hvert år.

Imponer gjestene dine i julen. Men hvordan gjør du egentlig . INTERIØRTIPS - borddekking av festbordet, serviettbretting og. Følg daglig med i tiden frem til jul for tips til borddekking , julehobby og . Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte bordet i julen.


Et elegant dekket bord til jul , skaper stemning og gjør det lille ekstra! Skal du være vert, eller vertinne i. Dekk opp festbordet ditt til jul med all denne lekre julepynten! Julen bringer med seg mange hyggelige sammenkomster med.

Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Denne Pinnen ble oppdaget av Victoria B. Mamma er den flinkeste jeg vet om når det kommer til borddekking , så jeg måtte bare dra opp kamera og knipse litt bilder til dere. Har valgt ut en hel del borddekkings bilder til dere i dagens innlegg.


Det er jo så mye fint å velge i og jeg kunne sikkert funnet hundrevis av . Det sier jul mer enn noe annet, og så lukter det godt. Publisert i Interiør. Tagged borddekking , insprasjon, jul , nyttår, Tips . For mange representerer svibler selve duften av jul.


Gi julen et poetisk preg med lilla, rosa, korall og gull, og få et vakkert og fargerikt. I julen skal vi ikke bare kose oss med litt ekstra god mat, vi har også ekstra god tid til å sitte til bords, enten det er en høytidelig julemiddag, jakten på mandelen i. Borddekking : la festbordet blomstre. Det går i kontraster her hos meg.


Enkelte ganger har jeg lyst på rødt til jul og andre ganger vil jeg ha det helt rolig i hvitt. Som til borddekking. MODERNE BORDDEKKING I RØDT Skap julestemning rundt bordet med nyanser i rødt.


Nataly er en trykket bomullsduk med nydelig julemønster. Du trenger ikke dra på julepynt-handel for å pynte bordet til jul. Bli inspirert av våre bilder og tips.

Spar tid ved å handle alt du trenger til jul på ett sted. Dette må du ha på handlelisten til jul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg