torsdag 11. mai 2017

Matmuffins spinat

Her skal dere få et eksempel på at muffins absolutt ikke begrenser seg til den søte kategorien. Her kommer oppskrift på enkle, mettende og smakfulle matmuffins som du rører sammen i en fei. Varier gjerne med kjøttrester og grønnsaker . Oppskriften på grove muffins med ost, skinke og spinat finner du . Karbohydrater per muffins : ca.

Hvorav fiber: ca gram. Innebakt spinat og chevre gir en ekstra spennende touch. Grove matmuffins passer både til matpakken, som frokost, turmat og mellommåltid. Du kan også servere dem som en enkel hverdagsmiddag med en spekeskinke og en salat til. I går fikk jeg smakte på noen fantastiske muffins , og min første tanke var.


Tilsett finhakket spinat mot slutten, slik at den såvidt faller sammen. Hvis du tripler grunnoppskriften på matmuffins , får du muffinser som du kan fylle med tre ulike fyll: ost og skinke, spinat og blåmuggost og .

Fyll med spinat må bearbeides litt før det tilsettes deigen: Fres vårløk myk i olje i en . This Pin was discovered by Margrét Helgadóttir. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Disse er super til lunsj,. Grønnsaker – eg bruke brokkolibuketter, hakka paprika og spinat 1g Skinke – eg.


Visp sammen egg, kesam, krydder, bakepulver og spinat i en bolle. La oss ta en liten . Spinat - og fetarull med hjemmelaget tzatziki. Muffins med skinke, paprika, ost og vårløk.


Fiber per muffins : ca. Til 3gr røre brukte jeg gr fersk spinat , gr raspet hodekål og . Mettende muffins med bacon og spinat. Bbakt med mandelmel er naturlig . Bland de tørre ingrediensene sammen med krydderblandingen, spinat og purre i en stor bolle og sett den til side.


Grove muffins med ost, skinke og spinat - Mat På Bordet.

Matmuffins du kan spise hver dag - KK. De fleste av oppskriftene passer som dessert eller lekkert mellommålti mens muffins med spinat og kylling fungerer veldig bra som en litt . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Hva smaker vel bedre til lunsj enn muffins full av godsaker som fetaost, spinat , soltørket tomat og svarte olivener? Se oppskrift på omelettmuffins, som er en slager til matpakka.


Eggemuffinsene kan varieres med bacon, chorizo, cottage cheese eller ost og skinke. I dag har jeg prøvd å lage matmuffins , og har valgt et fyll som jeg kun har. De selges på Bit i Oslo, og er vel egentlig med spinat og feta, men . Dette er en veldig god muffins som metter utrolig godt og er god på smak.


Den kan også fryses og has i kjøleskap. Lunsj med fetaost og spinat muffins har beregnet å. Perfekt turmat eller mat med . De groveste bladene har ofte kraftigst smak. Ekstra grove matmuffins.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg