tirsdag 30. mai 2017

Agriturismo gardasjøen

Ordet smaker av ferie, opplevelser og avslapping, det er nøyaktig hva du finner her på Italias største og - mange mener - vakreste sjø. Godt egnet for familier. Agriturismo Podere Nigriano provides a garden, a sun terrace and free WiFi. Sjekk tilgjengelighet.


True Italian agritourism selected by our staff, with more than 60. Det ligger i Nord-Italia, og strekker seg til regionene Veneto, Lombardia og Trentino Alto . Velkommen til Apartments. Anbefaler Agriturismo.


En bor på en gård omgjort til . Aktiv ferie for hele familien. Dagen i Sirmione og middag på vingård. Kveldsutflukt til Verona. Her besøker vi en agriturismo , som først dekker til en herlig lunsj for oss akkompagnert av . Residence Doria Vandring.


Den sørlige delen av sjøen er frodig med mengder av frukt, oliven og vin, og den nordlige delen er mer dramatisk . Hvis oppholdet er lengre, forlater vi for deg byrden på å kjøpe det som er nødvendig. SYKKELTUR FRA DOLOMITTENE TIL GARDASJØEN PÅ EGEN HÅND . Alt fra små BB til hoteller, du kan . På denne vinreisen bor vi slik vi bør: På en genuin, italiensk agriturismo , dvs en bondegård med egen vinproduksjon, basseng og rom med personlig interiør. Vinturer til fots i Valpolicella. Denne campingplassen har steder med . Gardasjøen byr på et unikt fint og mildt klima.


Ikke nøl og fyll ut din . VACANZE TIL MARS I AGRITURISMO TIL VALEGY PÅ GARDASJØEN LAKE. Tilbudet utløper: 31 . Noen kilometer øst for elva finner vi vakre agriturismo Antico Benessere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg